Închide meniul
VIDEO

Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 martie 2024, 13:50

Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

Ulsan – Jeonbuk LIVE VIDEO

Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap când a văzut ratarea lui Orobo / AS.ro

Meciul Ulsan – Jeonbuk, scor 1-0, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a pierdut returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei şi este OUT din competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol a fost înscris de Seol Young-Woo, la ultima fază a primei reprize. Dan Petrescu a primit cartonaş galben în minutul 54, pentru proteste. Jucătorii „Bursucului” nu au reuşit să restabilească egalitatea şi au fost eliminaţi. În tur, Ulsan şi Jeonbuk au remizat, scor 1-1.

Ulsan – Jeonbuk 1-0 LIVE VIDEO. Dan Petrescu a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei

Min. 90+2: Ulsan – Jeonbuk 1-0! Final de meci. Dan Petrescu a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei, după eşecul suferit în partida care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Min. 54: Dan Petrescu a primit cartonaş galben! A avut o discuţie „aprinsă” cu arbitrul partidei.

Min. 45+2: Ulsan – Jeonbuk 1-0! Seol Young-Woo a înscris cu un şut senzaţional, din voleu. Lovitură dură pentru echipa lui Dan Petrescu.

Reclamă

Min. 15: Dan Petrescu a revăzut pe tabletă faza şi nu şi-a putut explica cum a putut rata Orobo.

Min. 14: Ratare uriaşă în Ulsan – Jeonbuk! Orobo a primit o centrare perfectă, dar nu a reuşit să înscrie din marginea careului mic. Dan Petrescu şi-a pus imediat mâinile în cap!

Min. 1: A început meciul dintre Ulsan şi Jeonbuk!

Reclamă 4 / 0/3

Ulsan: Jo – Seol, Hwang, Kim Young-Gwon, Lee Myung-Jae – Ko, Lee Gyun-Seong – Um, Esaka, Ludwigson – Joo

Jeonbuk: Kim Jeong-Hoon – Kim Tae-Hwan, Song, Park, Kim Jin-Su – Lee Dong-Jun, Lee Soo-Bin, Maeng, Moon – Hong, Orobo

Echipa lui Dan Petrescu are două egaluri în noul sezon din prima ligă sud-coreeană. Jeonbuk a reuşit să scoată un punct în ultimul meci, cu Suwon City, chiar dacă echipa lui Dan Petrescu a jucat în 10 din minutul 30 al partidei. Boateng a fost atunci eliminat.

Gazdele au deschis scorul, în minutul 47, prin Lee Seung-woo, dar Tiago Orobo a egalat 7 minute mai târziu, aducând un punct important echipei lui Petrescu.

În prima etapă din campionat, Jeonbuk – Daejon a fost tot 1-1. Practic, echipa lui Dan Petrescu a încheiat ultimele sale 3 jocuri, incluzând şi turul cu Ulsan din Liga Campionilor Asiei, cu acelaşi scor.

Dan Petrescu luptă pentru un loc în istorie! Poate deveni al treilea român care câştigă Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu luptă pentru un loc în istorie. „Bursucul” poate deveni doar al treilea antrenor român care câştigă Liga Campionilor Asiei. Alături de Jeonbuk, Petrescu se pregăteşte de returul cu Ulsan, din sferturile competiţiei.

Jeonbuk şi Ulsan au terminat la egalitate, 1-1, manşa tur a sferturilor de finală, disputată pe terenul echipei lui Petrescu, care a ratat şi un penalty, când scorul era 1-0.

Reclamă

Astfel, misiunea lui Petrescu nu este una uşoară pentru retur. Are nevoie de o victorie pentru a atinge semifinalele şi pentru a fi mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Dacă se va impune în competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY, Dan Petrescu va deveni al treilea antrenor român care reuşeşte această performanţă, după Anghel Iordănescu şi Răzvan Lucescu.

Anghel Iordănescu şi-a trecut în cont trofeul cu două echipe, cu Al Hilal (2000) şi cu Al Ittihad (2005). De partea cealaltă, Lucescu junior a câştigat Liga Campionilor Asiei, în 2019, alături de Al-Hilal.

Dan Petrescu le-a reproşat un singur lucru jucătorilor săi, după Jeonbuk – Ulsan 1-1

Dan Petrescu le-a reproşat un singur lucru jucătorilor săi, după Jeonbuk – Ulsan 1-1. Echipa antrenorului român a remizat în partida de pe teren propriu, în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei.

Echipa lui Dan Petrescu a deschis rapid scorul, dar a fost egalată pe final, după o greşeală uriaşă în apărare. În prima repriză, Jeonbuk a avut ocazia de a majora diferenţa, dar a ratat un penalty. Meciurile din Liga Campionilor Asiei se văd LIVE în AntenaPLAY.

„A fost un meci bun, păcat că nu am câştigat. Ne pare rău pentru fani. Jeonbuk a meritat să câştige. Cred că penalty-ul ratat ne-a demoralizat.

Am primit un gol din cauza unei greşeli, din păcate. La 1-1, am avut o şansă mare, dar nu am reuşit să înscriem. Sperăm să jucăm bine şi în retur. A fost o singură greşeală. În afară de asta, jucătorii chiar au luptat bine”, a declarat Dan Petrescu, potrivit hyundai-motorsfc.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și