Închide meniul

Lionel Messi, o nouă ofertă din partea Barcelonei. Cum speră Joan Laporta să îl convingă pe starul argentinian

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 14:50

Reclamă
Lionel Messi, o nouă ofertă din partea Barcelonei. Cum speră Joan Laporta să îl convingă pe starul argentinian

profimediaimages

Lionel Messi, final de telenovelă

Barcelona i-a oferit lui Messi un salariu mai mic decât cel actual, dar i-a promis că acesta va creşte când situaţia financiară a clubului va fi mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, o nouă ofertă din partea Barcelonei

Informaţiile au fost oferite de jurnalistul Jordi Baste în emisiunea "El Món a RAC1". Acesta este citat de El Mundo Deportivo.

Şi jurnalistul italian Tancredi Palmeri a scris pe Twitter despre oferta lui Joan Laporta, care este dispus să îi achite salariul lui Messi şi după retragere, în calitate de ambasador al clubului.

Erling Haaland, inclus în planul lui Laporta de a-l convinge pe Messi

Pentru a-l convinge pe Lionel Messi, Barcelona încearcă să realizeze şi transferuri importante. Dacă Aguero ar putea semna liber de contract, catalanii speră să dea lovitura cu aducerea lui Erling Haaland.

Reclamă

Barcelona a sperat să-l aducă şi pe prietenul lui Messi, Neymar. Brazilianul s-a decis însă asupra viitorului său. Chiar dacă Messi a făcut presiuni pentru a-l convinge să revină la Barcelona, acesta s-a înţeles cu Nasser Al-Khelaifi pentru a continua la PSG şi va primi un bonus uriaş dacă o va ajuta pe PSG să câştige UEFA Champions League.

Lionel Messi, contract fabulos cu Barcelona

În 2017, Lionel Messi a semnat un contract fabulos cu Barcelona. Presa din Spania a aflat că gruparea de pe Camp Nou s-a angajat la cheltuieli totale de peste 555 de milioane de euro! Înţelegerea cu starul argentinian, care expiră în 2021, i-a uluit şi pe americani. ESPN a scris că este cel mai mare contract din istoria sportului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și