Închide meniul
EXCLUSIV

Belarus – România LIVE VIDEO | „Talismanul” naţionalei României e sigur: „Luăm 6 puncte şi punem presiune pe ceilalţi”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 18:33

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | „Talismanul naţionalei României e sigur: „Luăm 6 puncte şi punem presiune pe ceilalţi

"Talismanul" naţionalei României e sigur: "Luăm 6 puncte şi punem presiune pe ceilalţi"

Profimedia

Belarus – România LIVE VIDEO „Talismanul” naţionalei României e sigur că tricolorii pot face un pas uriaş spre EURO. Cornel Şfaiţer mizează pe naţionala lui Edi Iordănescu în dubla cu Belarus şi Andorra. „Luăm 6 puncte şi punem presiune pe ceilaţi„, a spus Cornel Şfaiţer în exclusivitate la AntenaSport. Belarus – România e de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Şfaiţer este talismanul naţionalei României în campania de calificare la EURO 2024. România este neînvinsă în aceste preliminarii şi poate trece pe primul loc dacă va câştiga partida cu Belarus.

Belarus – România LIVE VIDEO „Talismanul” naţionalei României e sigur

Am fost şi în Kosovo. O să ne facem jucăm. Improatnt e să credem în noi şi cred că echipa este extrem de motivată şi nu va fi un impediment terenul. Eu cred în calificare şi, dacă vom ajunge acolo, cu siguranţă voi fi prezent. Eu cred că, din punctul meu de vere, este un meci foarte importantă. Cred că echipa naţională se va impune. Dacă vom lua 6 puncte cred că vom pune presiune şi pe Elveţia. Dacă ne vom impune cu Belarus, va fi presiune mare. Când eşti pe primul loc, e un avantaj foarte mare. Aceşti băieţi au nevoie de o calificare la un turneu final. Pot să fie o surpriză şi acolo„, a spus Cornel Şfaiţer în exclusivitate pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu a anunţat care este principala problemă de la naţională

Edi Iordănescu a anunţat care este principala problemă pe care o are în preliminariile pentru EURO 2024. Iordănescu s-a declarat nemulţumit de gazonul de pe stadionul Szusza Ferenc. Acesta a tras şi un alt semnal de alarmă. Selecţionerul României consideră că marea dificultate o reprezintă timpul scurt pe care îl are, alături de jucători, la prima reprezentativă.

Sunt aici ca să transform problemele în soluții. Avem jucători valoroși. Misiunea noastră este clară, trebuie să găsim formula potrivită, cei care intră pe parcurs să își pună amprenta pe meci.

Reclamă

Trebuie să ducem la final acest drum, băieții sunt motivați, e un disconfort major din cauza timpului foarte scurt pe care l-am avut la dispoziție. Cu o zi în urmă am avut un antrenament foarte scurt. În creez principii despre organizarea jocului, dar fiecare adversar are profilul lui, e normal să lucrăm aplicat pe jocul care urmează.

Mizez pe ceea ce înseamnă lucrurile construite până acum și pe dorința jucătorilor„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Cu o victorie în „finala” cu Belarus, România urcă pe primul loc în Grupa I. Liderul Elveţia nu va juca în această săptămână împotriva Israelului. Din cauza războiului, oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României. Este vorba de 15 noiembrie. Astfel, în luna noiembrie, principala contracandidată a României pentru calificarea la EURO 2024 va fi nevoită să joace 3 meciul în decursul a 7 zile. Este vorba despre partidele cu Elveția (15 noiemrbie), România (18 noiembrie) și Andorra (21 noiemrbie).

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea confruntării cu Belarus, România ocupă locul secund. Este fără înfrângere în cele 6 etape. Are 3 victorii şi 3 remize.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și