Închide meniul

Croația – Armenia 1-0 și Țara Galilor – Turcia 1-1. Cum arată urnele după meciurile serii. Scenariile care îi dau emoții României

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:35

Croația – Armenia 1-0 și Țara Galilor – Turcia 1-1. Cum arată urnele după meciurile serii. Scenariile care îi dau emoții României

Croația - Armenia 1-0 și Țara Galilor - Turcia 1-1

Jucătorii Croaţiei / Profimedia

Croația – Armenia 1-0 și Țara Galilor – Turcia 1-1. Partidele din preliminariile pentru EURO 2024 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croația și Țara Galilor s-au luptat pentru locul al 2-lea în Grupa D a preliminariilor pentru Campionatul European. Având în vedere aceste rezultate, selecționata croată s-a calificat la turneul final care va avea loc în Germania.

Croaţia – Armenia şi Ţara Galilor – Turcia LIVE SCORE

UPDATE: Cum arată urnele după rezultele serii:

Urna 1

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Reclamă

Urna 2

Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

Reclamă 4 / 0/3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

UPDATE: Rezultatele finale ale partidelor din preliminariile pentru EURO:

  • Andorra – Israel 0-2
  • Croația – Armenia 1-0
  • Gibraltar – Olanda 0-6
  • Grecia – Franța 2-2
  • Kosovo – Belarus 0-1
  • România – Elveția 1-1
  • Țara Galilor – Turcia 1-1

UPDATE: Final de meci! Croația – Armenia 1-0! Selecționata gazdă din această partidă merge la EURO 2024!

UPDATE: Final de meci! Țara Galilor – Turcia 1-1! 

Min 70 în Țara Galilor – Turcia 1-1! Yazici a transformat o lovitură de la 11 metri

Reclamă

Update 22:40: Croaţia o conduce pe Armenia, iar Turcia are 0-1 cu Ţara Galilor. La aceste rezultate, Croaţia a urcat în urna a doua, acolo unde este şi România.

Urna 1

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2

Ungaria, Croaţia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Turcia

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

UPDATE: Rezultatele pauzei din partidele serii:

Min 43 în Croația – Armenia 1-0! Budmir a dat lovitura, după ce a primit o pasă excelentă de la Sosa

Min 8 în Țara Galilor – Turcia 1-0! Williams a primit o pasă excelentă de la Wilson și a trimis balonul în colțul drept al porții apărate de Cakir!

Update: Au început partidele serii!

Update: Se ştie cum arată urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, înaintea meciurilor serii din preliminarii. România este obligată să nu piardă împotriva Elveţiei, pentru a rămâne în urna a 2-a. În caz contrar, va ajunge în urna a 4-a.

Urna 1

Urna 2

Urna 3

Urna 4

Campioană en-titre, Italia poate ajunge în urna a 3-a în cazul în care Croaţia nu o învinge pe Ţara Galilor. În schimb, Turcia şi Croaţia pot face rocadă în funcţie de rezultatele din această seară.

Croaţia pleacă cu prima şansă în ceea ce priveşte calificarea la EURO 2024. Medaliata cu bronz de la Cupa Mondială din Qatar joacă pe teren propriu cu Armenia. Croaţii se luptă cu Ţara Galilor pentru calificare, galezii întâlnind pe teren propriu Turcia, echipă calificată deja la turneul final. După 7 meciuri, Croaţia are 13 puncte, în timp ce Ţara Galilor are 11 puncte.

Tot marţi, Franţa joacă în Grecia. Vicecampioana mondială vine după victoria cu 14-0 cu Gibraltar şi speră să încheie campania cu victorii pe linie.

Programul de marţi din preliminariile EURO 2024:

Rezultatele de luni din preliminariile EURO 2024

Campioana en-titre a reuşit să obţină calificarea in extremis la EURO 2024. Italia a smuls o remiză împotriva Ucrainei şi şi-a îndeplinit obiectivul. Moldova a ratat prezenţa la turneul final.

A fost dramatism şi în confruntarea dintre Slovenia şi Kazahstan, echipe care s-au luptat pentru locul al doilea din Grupa H. Slovenia a câştigat graţie unui gol marcat de Verbic pe final.

Echipa naţională a Italiei a încheiat la egalitate luni seara, în deplasare, scor 0-0, cu naţionala Ucrainei, calificându-se la Euro 2024. La turneul final s-au mai calificat Cehia (3-0 cu Moldova) şi Slovenia (2-1 cu Kazahstan).

La Leverkusen, pe BayArena, Italia avea două şanse din trei să se califice direct la Euro 2024: egalul sau victoria. A fost prima variată, deşi echipa lui Luciano Spalletti a dominat partida şi a avut ocazii de gol. Replica ucraineană a venit în repriza secundă, Mudryk ratând o şansă mare în minutul 65, la o gafă a apărării italiene, reparată în cele din urmă de Donnarumma.

Italia nu a reuşit să înscrie până la final, ambii portari având intervenţii salvatoare, iar Squadra Azzura s-a calificat la turneul final de pe locul secund al grupei C. Anglia a câştigat grupa, cu 20 de puncte, urmată de Italia, cu 14 puncte şi Ucraina – tot 14 puncte. Pe locul 4 a venit Macedonia de Nord, cu 8 puncte, iar Malta nu a acumulat nici un punct.

Cehia s-a impus cu 3-0 în meciul decisiv, jucat acasă împotriva Moldovei. Oaspeţii au rezistat o bună parte din meci fiind conduşi la limită de cehi. Însă lucrurile s-au schimbat după eliminarea lui Vladislav Baboglo, din minutul 55. Cehia a marcat de două ori în superioritate şi a terminat pe locul al doilea în grupa E, cu 15 puncte. Tot 15 puncte are şi câştigătoarea grupei, Albania. Pe locul al treilea este Polonia, cu 11 puncte, iar Moldova, de pe locul 4, are 10 puncte. Insulele Feroe încheie clasamentul, cu două puncte.

A treia echipă calificată luni seara la euro 2024 este Slovenia, victorioasă cu 2-1 în faţa contracandidatei Kazhastan, în grupa H. Danemarca a câştigat grupa, cu 22 de puncte. Pe locul secund a venit Slovenia, cu acelaşi număr de puncte, urmată de Finlanda, cu 18 puncte, Kazahstan – 18 puncte, Irlanda de Nord – 9 puncte şi San Marino – zero puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și