Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş, cel mai bun tricolor în prima repriză din Belarus – România! Nota primită de surpriza lui Edi Iordănescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 22:54

Denis Drăguş, cel mai bun tricolor în prima repriză din Belarus – România! Nota primită de surpriza lui Edi Iordănescu

Denis Drăguş, cel mai bun tricolor în prima repriză din Belarus - România

Captură Antena 1

Denis Drăguş a fost cel mai bun tricolor în prima repriză din Belarus – România. Surpriza lui Edi Iordănescu a fost tricolorul care a creat cele mai periculoase ale României în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a surprins cu titularizarea lui Denis Drăguş. Selecţionerul României a fost inspirat, având în vedere că atacantul de la Gaziatep a fpst în mijlocul celor mai periculoase faze.

Denis Drăguş, cel mai bun tricolor în prima repriză din Belarus – România

Conform celor de la Sofascore, Denis Drăguş a primit cea mai mare notă: 7,5. Atacantul român a atins balonul de 37 de ori şi a avut o acurateţe a paselor de 76 la sută.

Prima fază creată de Drăguş a fost în minutul 7, când a pasat în careu pentru Alibec. Din păcate, Alibec nu a putut ajunge la minge.

În minutul 15, Denis Drăguş i-a pasat perfect la marginea careului loui Alibec, dar ştul acestuia a fost respins în corner de portarul celor din Belarus.
Denis Drăguş a creat şi faza din minutul 23, care s-a încheiat cu şutul violent al lui Nicolae Stanciu, care a trecut de puţin peste poarta celor din Belarus.

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra

PORTARI

Reclamă

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2)

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0);

ATACANȚI

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și