Închide meniul
Foto

Radu Petrescu i-a dat cartonaşul galben lui Cristiano Ronaldo pentru simulare! Starul portughez a început să râdă, după ce a cerut explicaţii

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 23:24

Radu Petrescu i-a dat cartonaşul galben lui Cristiano Ronaldo pentru simulare! Starul portughez a început să râdă, după ce a cerut explicaţii

Radu Petrescu i-a dat cartona;ul galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo

Captură: Prima Sport

Radu Petrescu i-a dat cartonaşul galben lui Cristiano Ronaldo pentru simulare, în minutul 58 al partidei dintre Luxemburg şi Portugalia. Până la acel moment, Ronaldo a reuşit o dublă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Petrescu nu a ţinut cont că îl are în faţă pe Cristiano Ronaldo. I-a acordat starului portughez cartonaşul galben pentru simulare, după ce a căzut la marginea careului celor din Luxemburg.

Radu Petrescu i-a dat cartonaşul galben lui Cristiano Ronaldo pentru simulare

Reluările au arătat că Radu Petrescu a judecat perfect faza, iar Ronaldo merita să fie avertizat pentru simulare. Cristiano Ronaldo nu a fost de acord cu decizia arbitrului român şi a încercat să scape de „galben”. Ronaldo a început să râdă în timp ce îi cerea explicaţii lui Radu Petrescu pentru decizia luată.

Cristiano Ronaldo, „dublă” în Luxemburg – Portugalia! Superstarul lusitan a așteptat câteva minute confirmarea lui Radu Petrescu

În minutul 9 al întâlnirii din Luxemburg, Cristiano Ronaldo a deschis scorul, cu o reluare simplă, din câțiva metri. Pasa a venit de la Nuno Mendes, care i-a trimis balonul cu o lovitură de cap. Pentru superstarul lusitan a fost golul cu numărul 121 la echipa națională, el fiind recordmen la acest capitol.

Portughezul a așteptat câteva minute confirmarea lui Radu Petrescu. „Centralul” din România a fost informat de la VAR că totul este în regulă, iar golul lui Cristiano Ronaldo a fost validat, spre fericirea portughezilor.

Reclamă

În minutul 31 a venit și al doilea gol al atacantului. Scăpat singur cu portarul advers, Cristiano Ronaldo nu a avut emoții și a majorat diferența, trecându-și în palmares al 122-lea gol pentru echipa țării sale.

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecționat fotbalist din istorie

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecționat fotbalist din istorie. Superstarul portughez s-a declarat mândru să stabilească un nou record și să poată ajuta în continuare naționala țării sale.

Cristiano Ronaldo a înscris două goluri în Portugalia – Liechtenstein, scor 4-0 și a devenit totodată cel mai selecționat fotbalist din istoria unei echipe naționale, cu 197 selecții până acum.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt mândru că sunt cel mai selecţionat jucător. A fost o plăcere să joc din nou pentru echipa naţională, să înscriu pe un stadion care îmi este atât de drag”, a scris fotbalistul lusitan în postarea sa, care a adunat peste 10 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Cristiano Ronaldo, reacție sinceră după 3 luni petrecute în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a avut o reacție sinceră după 3 luni petrecute în Arabia Saudită. Starul portughez a semnat cu Al-Nassr în luna ianuarie, după despărțirea cu scandal de Manchester United. Atacantul de 38 de ani se simte excelent în noua sa aventură și a făcut un anunț răsunător. CR7 a lăudat la scenă deschisă fotbalul din Arabia Saudită și a tras o concluzie surprinzătoare.

„Arabia Saudită are o ligă foarte competitivă. Nu e Premier League, nu o să mint, dar este un campionat care m-a surprins plăcut. În cinci, șase sau șapte ani, dacă își vor continua planul, vor fi a patra sau a cincea ligă din lume”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Recomandări
  • Radu Petrescu i-a dat cartonaşul galben lui Cristiano Ronaldo pentru simulare
  • Reacţia virală a starului portughez

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și