Închide meniul
VIDEO

Răzvan Marin, aproape de un gol fabulos în Belarus – România! „Torpila” de la 30 de metri care a fost scoasă de sub bară

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 23:13

Reclamă
Răzvan Marin, aproape de un gol fabulos în Belarus – România! „Torpila de la 30 de metri care a fost scoasă de sub bară

Răzvan Marin, aproape de un gol fabulos în Belarus - România

Captură Antena 1

Răzvan Marin a fost aproape de un gol fabulos în Belarus – România. Mijlocaşul de la Empoli a fost aproape de a marca cu un şut fabulos în minutul 54.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a fost aproape de a marcat golul serii în preliminariile EURO 2024. Mijlocaşul naţionalei României a prins un şut de zile mari, însă portarul celor din Belarus a scos de sub bară.

Răzvan Marin, aproape de un gol fabulos în Belarus – România

Răzvan Marin a tras violent de la 30 de metri. Mingea s-a dus sub transversală, dar Ignatovich a avut un reflex fantastic şi a scos în corner.

Denis Drăguş, cel mai bun tricolor în prima repriză din Belarus – România

Denis Drăguş a fost cel mai bun tricolor în prima repriză din Belarus – România. Surpriza lui Edi Iordănescu a fost tricolorul care a creat cele mai periculoase ale României în prima repriză.

Edi Iordănescu a surprins cu titularizarea lui Denis Drăguş. Selecţionerul României a fost inspirat, având în vedere că atacantul de la Gaziatep a fpst în mijlocul celor mai periculoase faze.

Reclamă

Conform celor de la Sofascore, Denis Drăguş a primit cea mai mare notă: 7,5. Atacantul român a atins balonul de 37 de ori şi a avut o acurateţe a paselor de 76 la sută.

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0);

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și