Închide meniul
LIVE VIDEO

Sepsi – UTA Arad 0-0. Ambele formaţii luptă pentru un loc în play-off

Alexandra Costea Publicat: 19 octombrie 2024, 18:15

Reclamă
Sepsi – UTA Arad 0-0. Ambele formaţii luptă pentru un loc în play-off

Sepsi Sf. Gheorge - UTA Arad, 18:15, LIVE TEXT

Valentin Suciu şi Mircea Rednic - colaj AntenaSport, Profimedia

Meciul Sepsi – UTA Arad este transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Se anunţă un duel de senzaţie la Sf. Gheorghe. Elevii lui Valentin Suciu s-au impus categoric în etapa trecută, reuşind să obţină cea mai clară victorie din acest sezon. 4-0 cu FC Hermannstadt este succesul în urma căruia covăsnenii au reintrat în lupta pentru play-off. Sepsi se află pe locul nouă în Liga1, cu un total de 14 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici arădenii nu se lasă mai prejos. Formaţia Mircea Rednic este neînvinsă în ultimele patru etape. În acest interval UTA a înregistrat două succese şi două rezultate de egalitate. Jucătorii antrenați de Mircea Rednic sunt pe locul opt, cu 15 puncte cumulate.

Sepsi – UTA Arad 0-0 LIVE TEXT

Min. 1: A început meciul.

Sepsi: Gyenge – Ciobotariu, Ninaj, F. Ștefan – Haruț, Kallaku, Mino, A. Dumitrescu – C. Matei, M. Coman, El Sawy
Rezerve: Niczuly, Gedo, Popșa, Hajdin, Alimi, Siger, Neskovic, Breij, Oroian
Antrenor: Valentin Suciu

UTA: R. Popa – Râpă, Poulolo, Benga, Trif – Hrezdac – Cîmpanu, Joao Pedro, Can Durmen, Omondi – V. Costache
Rezerve: Mitrovic, Conte, C. Mihai, Mabea, Fabry, Dumiter, Ghezali, Zsori, Vuletich
Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă
Reclamă

Stadion: „Sepsi Arena”, Sfântu Gheorghe (capacitate: 8.400 de locuri)
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca / Arbitru VAR: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) / Arbitru AVAR: Claudiu Marcu (Constanța) / R1: George Rareș Vidican (Satu Mare) / Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo!

Mircea Rednic s-a judecat cu Dinamo pentru suma de 32.000 de euro, care a reprezentat valoarea a 4 salarii din perioada în care era antrenorul echipei din Ștefan cel Mare.

Inițial, Mircea Rednic a pierdut acest proces, însă, după un apel, instanța i-a dat câștig de cauză. Decizia Curții de Apel din București a fost următoarea:

Reclamă

„Admite apelul. Schimbă în totalitate sentința apelată, în sensul că – Admite contestația. Obligă administratorul judiciar la plată către contestator a sumei de 32.000 de euro cu titlul de creanță curentă. Definitivă. Pronunțatăă prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței, azi, 16.10.2024”.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:15

Ce note au primit Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după Como – Parma 1-1. Mihăilă a avut o bară

18:10

Bernadette Szocs / Sofia Polcanova – Hana Matelova/Barbora Balazova LIVE VIDEO, în finala la dublu (duminică, 16:30, AntenaPLAY)

17:41

VIDEOBernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au calificat în finală, la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY

16:38

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: „Noi suntem singurii antrenori care au făcut asta”

16:16

„Chiar mă aşteptam să joc mai mult” Denis Alibec, mesaj ferm după ce nu a jucat niciun minut la naţională: „E decizia lui Mister”

16:00

VIDEOBernadette Szocs – Charlotte Lutz LIVE VIDEO (19:20), în AntenaPLAY, în sferturi la Campionatul European Individual

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta” 6 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor
Citește și