Închide meniul
Video

Adrian Benedyczak, gol spectaculos în Parma – Modena 1-1! Colegul lui Man şi Mihăilă a „rupt plasa” cu un voleu de efect!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2023, 23:58

Reclamă

Adrian Benedyczak, gol spectaculos în Parma - Modena 1-1

Adrian Benedyczak în tricoul Parmei / Hepta

Adrian Benedyczak a marcat un gol spectaculos în Parma – Modena 1-1. Colegul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă a înscris cu un voleu de efect. Meciul a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 22 de ani, vârful polonez al lui Parma a impresionat în Parma – Modena 1-1.

Adrian Benedyczak, gol spectaculos în Parma – Modena 1-1

El a egalat în min. 16 al întâlnirii Parma – Modena. Benedyczak a şutat în forţă, din voleu, de la circa 11 metri. Portarul Modenei nu a avut nicio şansă să intervină.

Transferat în 2021 de către Parma, Benedyczak are acum 12 goluri marcate în 62 de partide pentru formaţia italiană.

Parma – Modena s-a încheiat 1-1. După pauză au intrat şi Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Românii au fost activi şi au fost aproape de a aduce victoria pentru Parma.

Reclamă

Cu acest rezultat, Parma rămâne pe locul 6 în Serie B, cu 48 de partide. Adversara Parmei din această seară, Modena, se află pe locul 10, cu 43 de puncte.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, intraţi după pauză

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au intrat după pauză în Parma – Modena 1-1. Primul care a fost introdus pe teren de către Fabio Pecchia a fost Dennis Man, chiar în startul reprizei a doua.

Mijlocaşul român a fost foarte activ şi a avut chiar şansa să înscrie în minutul 56. Man a creat o acţiune spectaculoasă, driblând doi adversari. Din păcate, şutul acestuia, pe poartă, a fost prins de către portarul Modenei.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 73, Valentin Mihăilă a intrat şi el pe teren. Mihăilă a şutat periculos în câteva rânduri, dar nu a reuşit să înscrie.

Gianluigi Buffon, gafă mare la 45 de ani, în Modena – Parma!

În minutul 14 al meciului Modena – Parma am asistat la o gafă mare a lui Buffon. Marele portar italian şi-a introdus mingea în poartă.

Modena a deschis scorul în minutul 14, după un corner. Diaw a reluat cu capul spre poartă, după o centrare a lui Tremolada.

Chiar dacă balonul era parabil, Gianluigi Buffon şi-a introdus mingea în poartă. Creditat cu golul este Diaw, dar Buffon a contribuit serios la reuşita Modenei.

Parma a intrat la pauză la egalitate cu Modena. Acesta a fost şi rezultatul final.

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei: „Am încredere în Dennis”

Dennis Man a fost lăudat de antrenorul Parmei, Fabio Pecchia. Criticat dur de publicaţia Parma Live, mijlocaşul român este susţinut de antrenorul său.

Pentru mine, asta face parte din profesia noastră (n.r. a antrenorilor). Acum trebuie să menținem impulsul jucătorilor. Sunt momente când jucătorii traversează o formă extraordinară și momente în care toate acestea par să dispară.

Reclamă

Eu continui să am încredere în Dennis, pentru că îl văd cum lucrează în fiecare zi. Mai presus de toate, așteaptă și speră să poată face ceva diferit. Avem încredere în toată lumea și avem nevoie de toată lumea”, a declarat Fabio Pecchia, pentru Parma Live.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și