Închide meniul

Antrenorul de la Parma, strigăt de luptă înaintea duelului cu Pisa: „E cel mai important lucru!”. Meciul din Serie B, în exclusivitate în AntenaPLAY, marți, de la 21:30

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 22:03

Antrenorul de la Parma, strigăt de luptă înaintea duelului cu Pisa: „E cel mai important lucru!. Meciul din Serie B, în exclusivitate în AntenaPLAY, marți, de la 21:30

Fabio Pecchia a prefațat meciul Parma - Pisa, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY

Fabio Pecchia a prefațat meciul Parma - Pisa, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY / Profimedia

Antrenorul de la Parma a avut un strigăt de luptă înaintea duelului cu Pisa. Meciul „de foc” din etapa a 27-a din Serie B se va juca marți, de la ora 21:30, și va fi transmis în exclusivitate în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro. Înaintea partidei din liga a doua italiană, Fabio Pecchia a transmis un mesaj clar pentru elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul Parmei, echipă pentru care evoluează românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, se așteaptă să vadă o atitudine bună din partea jucătorilor săi.

Antrenorul de la Parma, strigăt de luptă înaintea duelului cu Pisa, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY

Fabio Pecchia își dorește ca echipa sa să facă un nou meci bun și să continue cursa pentru promovarea în Serie A.

Tehnicianul de la Parma este conștient că elevii săi vor avea o misiune complicată împotriva unui adversar puternic. Pecchia a avut numai cuvinte de laudă la adresa formației pentru care joacă alți 3 români: Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Adrian Rus.

„Cel mai important lucru este echipa”, a fost mesajul ferm transmis de Fabio Pecchia, înaintea meciului dintre Parma și Pisa.

Reclamă

„Nu mă interesează altceva în afara meciului de mâine seară. Știm foarte bine ce avem de făcut. Trebuie să continuăm să avem aceeași personalitate și să ne păstrăm ideea de joc intactă. Nu ne gândim la ce va urma după acest meci. Suntem în proces de construcție, iar când vorbim despre construcție trebuie să ne acordăm timp pentru că momentan avem doar fundația, nu întreaga ‘clădire’.

Întâlnim o echipă bună, cu continuitate, care a transferat jucători cu experiență în ferestra de mercato din ianuarie. Iubesc să joace fotbal, au calitate la mijlocul terenului și sunt foarte tehnici în ofensivă.

Pisa este genul de echipă care se apără din scurt și știe cum să atace. Avem un grup unit, dornic să realizeze lucruri. Cel mai important lucru este echipa”, a declarat Fabio Pecchia, înainte de Parma – Pisa, citat de forzaparma.it.

Reclamă 4 / 0/3

Pisa și Parma sunt vecine de clasament în Serie B, înaintea duelului direct. Pisa se află pe locul 6, cu un punct avans față de Parma, clasată pe poziția a 7-a.

Ce a spus antrenorul de la Parma despre Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Pisa

Fabio Pecchia a prefațat duelul cu Pisa și a vorbit despre jucătorii care îi are la dispoziție. Antrenorul de la Parma a declarat că Valentin Mihăilă se recuperează și este doar o chestiune de timp până când internaționalul român va fi din nou pe teren.

„Benedyaczak s-a recuperat, s-a antrenat cu noi de câteva zile și este alături de noi. Cobbaut are nevoie de continuitate la recuperare, a trecut la o altă săptămână de recuperare și sunt fericit. Își dorește, e fericit și el, dar trebuie să fie prudent.

Mihăilă este doar o chestiune de timp, dar se descurcă destul de bine, sperăm de la o zi la alta. Încă avem 24 de ore pentru a evalua.

Mâine vom avea idei clare, pentru că este mijlocul săptămânii, dar au fost câteva ore pentru a ne recupera fizic și mental. Mâine dacă vom avea o finalizare bună, totul va fi mai clar. Mâine Parma va lua cu asalt terenul!”, a mai spus Fabio Pecchia, potrivit parmalive.com.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY! Primul meci are cinci români de naţională implicați

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Cele mai importante știri legate de românii din Serie B vor putea fi citite pe AS.ro. Tot acolo, vezi clipurile cu cele mai spectaculoase goluri, driblinguri sau parade.

Reclamă

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează îm Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Transmisiile LIVE în AntenaPLAY din Serie B debutează în forță cu duelul dintre Parma și Pisa, marți, de la ora 21:30. În acest meci, vor fi implicați cinci români, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus (Pisa), respectiv Dennis Man și Valentin Mihăilă (Parma).

În Parma – Pisa, îl poți vedea și pe Gianluigi Buffon, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Căpitanul echipei Gialloblu a ajuns la 45 de ani și a revenit la echipa la care s-a lansat, după 10 titluri câștigate cu Juventus și unul adjudecat alături de PSG.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și