Închide meniul
Video

Atmosferă de vis la Bari – Palermo, exclusiv în AntenaPLAY! Fanii au făcut spectacol în tribune

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 21:53

Atmosferă de vis la Bari - Palermo, exclusiv în AntenaPLAY

Fanii lui Bari, la începutul unui meci

Atmosferă de vis înaintea partidei dintre Bari şi Palermo, meci care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Fanii gazdelor au creat un adevărat spectacol în tribune, înaintea fluierului de start al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari şi Palermo deschid noul sezon de Serie B. Partida se poate vedea în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Atmosferă de vis la Bari – Palermo, exclusiv în AntenaPLAY

Fanii celor de la Bari au creat o atmosferă spectaculoasă, pentru meciul cu Palermo. Partida dintre cele două formaţii consemnează un derby al sudului Italiei, iar suporterii s-au pregătit pe măsura pentru asta.

Înainte de startul meciului, imnul lui Bari a răsunat pe stadionul San Nicola, cântat la unison de zecile de mii de suporteri care au venit la meci.

În sezonul trecut, Bari a ratat dramatic promovarea în Serie A, ca urmare a barajului pierdut cu Cagliari. Trupa lui Claudio Ranieri s-a impus cu 1-0 în retur, graţie unui gol marcat pe final de meci.

Reclamă

De cealaltă parte, Palermo s-a clasat pe locul 9, şi a ratat dramatic prezenţa în play-off-ul de promovare în Serie A.

Malcom Edjouma se află pe banca de rezerve la meciul cu Palermo, primul al său pentru noua echipă. Mijlocaşul francez a fost transferat de italieni în această vară, de la FCSB, sub formă de împrumut.

Ionuţ Nedelcearu, fundaşul român, este şi el rezervă în primul meci din Serie B. Acesta nu a fost trimis în teren încă din primul minut de către antrenorul celor de la Palermo.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Bari, încântat de venirea lui Malcom Edjouma

Antrenorul lui Bari este încântat de venirea lui Malcom Edjouma. Michele Mignani a vorbit despre noua achiziţie făcută de echipa lui, cu o zi înainte de startul noului sezon din Serie B. Mijlocaşul francez a fost împrumutat pentru un an cu 200.000 de euro, dar în contract este inclusă şi o clauză de 600.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Tehnicianul celor de la Bari l-a comparat pe jucătorul venit de la FCSB cu Michael Folorunsho. Mijlocaşul italian a impresionat sezonul trecut. Împrumutat de la Napoli, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a marcat 8 goluri în 30 de meciuri. Acum a fost împrumutat de Napoli în Serie A, la Verona.

„Edjouma poate jucat atât mijlocaş, cât şi mijlocaş ofensiv. Îl urmărim de o lună! Păstrând proporţiile, poate fi comparat cu Folorunsho.

Malcom este gata de a juca, dar este riscant să îl folosim în formula de start. Totuşi are numai câteva antrenamente alături de noii săi coechipieri. În linia mediană va reveni, cu siguranţp, Maiello„, a declarat Michele Mignani, potrivit ruetir.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și