Închide meniul
Video

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal în Ascoli – Parma! A fost nevoie de VAR pentru a se valida reuşita din lovitură liberă!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2023, 18:53

Reclamă

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal în Ascoli - Parma

Adrian Bernabe se bucură după o reuşită pentru Parma / Profimedia Images

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal în Ascoli – Parma! În minutul 54 al partidei, Adrian Bernabe a executat superb o lovitură liberă. Balonul trimis de decarul Parmei a lovit bara înainte de a depăşi linia porţii. A fost nevoie de VAR pentru a fi validată reuşita.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au studiat lovitura liberă, arbitrii din camera VAR au decis că reuşita lui Bernabe trebuie să fie validată. Avem parte de spectacol total în meciul Ascoli – Parma, transmis LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal în Ascoli – Parma!

Meciul Ascoli – Parma are de toate! 4 goluri în mai puţin de 60 de minute, o „dublă” de senzaţie a lui Dennis Man şi un cartonaş roşu, pe care Emiliano Viviano l-a văzut în minutul 64.

Parma traversează o perioadă fantastică în Serie B. După ce sezonul trecut echipa patronată de americanul Kyle Krause a ratat promovarea, sezonul acesta pare că nimic nu poate opri echipa românilor Man şi Mihăilă.

Cu o victorie astăzi, ceea ce pare acum o simplă formalitate, Parma ajunge la 26 de puncte în 11 meciuri. Echipa românilor Man şi Mihăilă e lider în Serie B, iar primele două clasate în campionat promovează direct în Serie A.

Reclamă

Dennis Man, „dublă” de senzație în Ascoli – Parma! Atacantul român, din nou decisiv în Serie B

Dennis Man, „dublă” de senzație în Ascoli – Parma. Românul a deschis scorul în duelul echipei sale din etapa a 11-a a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian! A mai marcat și în minutul 34!

Fostul jucător de la FCSB a marcat de două ori în duelul dintre Ascoli și Parma și astfel a ajuns la 2 meciuri la rând în care a marcat pentru formația sa. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

În minutul 8 al duelului din etapa a 11-a a sezonului de Serie B, Dennis Man a deschis scorul, după o fază care i-a prins nepregătiți pe cei de la Ascoli. Românul a primit o pasă de la Bonny și a pătruns în interiorul careului. A șutat apoi printre adversari, iar șutul acestuia nu a putut fi respins de portarul gazdelor, Viviano!

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul echipei naționale își continuă forma de senzație. În etapa precedentă, Man a marcat și în poarta celor de la Como. Parma a câștigat duelul respectiv cu scorul de 2-1. Înainte de această partidă, Dennis Man a jucat 7 meciuri pentru Parma, în actualul sezon de Serie B, în care a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă. De asemenea, românul a jucat un meci și în Cupa Italiei, în care a marcat un gol.

Dennis Man, lăudat de presa din Italia, după începutul de sezon spectaculos la Parma

Dennis Man a marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 7 dueluri disputate pentru Parma (înainte de meciul cu Ascoli), iar jurnaliştii de la parmalive.com susţin că acesta este cel mai bun moment al internaţionalului român în tricoul cruciaţilor, de la transferul din ianuarie 2021.

„Dennis Man se află la al patrulea sezon în tricoul Parmei şi în cel mai bun moment, după golul superb marcat în meciul cu Como. Are un început de sezon convingător. El a fost implicat în marcarea a patru goluri de către cruciaţi, trei reuşite şi un assist, în 7 meciuri, la fel câte reuşise în precedentele 15 partide disputate în Serie B.

Numerele ne arată creşterea jucătorului, care pare că mai are un singur pas până la „explozie”, spre mulţumirea lui Fabio Pecchia, care se poate bucura de o armă importantă în ofensivă”, au notat cei de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și