Închide meniul
Video

Ionuţ Nedelcearu a marcat în Palermo – Cremonese! Fundaşul, primul gol în acest sezon! Românii fac spectacol în Serie B

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 19:47

Ionuţ Nedelcearu a marcat în Palermo - Cremonese

Ionuţ Nedelcearu, felicitat de coechipierii săi, după ce a marcat în Palermo - Cremonese / Profimedia

Ionuţ Nedelcearu a marcat în Palermo – Cremonese! Fundaşul român de 27 de ani evoluează pentru doar a treia oară în acest sezon din Serie B pentru Palermo, dar a reuşit să marcheze un gol extrem de important în duelul cu Cremonese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nedelcearu a restabilit egalitatea în minutul 19 al partidei de pe teren propriu cu Cremonese, cu o lovitură de cap. Partida poate fi urmărită LIVE în AntenaPLAY.

Ionuţ Nedelcearu a marcat în Palermo – Cremonese!

Este ziua românilor în Serie B! După ce Dennis Man a făcut spectacol în Brescia – Parma 0-2, partidă în care a marcat un gol şi a oferit o pasă de gol, este rândul lui Ionuţ Nedelcearu să strălucească.

Fundaşul român a marcat primul gol în acest sezon în duelul pe care Palermo îl dispută pe teren propriu cu Cremonese. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 7, atunci când Ghiglione a marcat, dar avantajul a durat doar 12 minute.

În mintuul 19, Ionuţ Nedelcearu a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună a lui Henderson. Acesta este primul gol al lui Nedelcearu în sezonul 2023/24, fundaşul român jucând doar pentru a treia oară pentru Palermo în actuala stagiune.

Reclamă

Nedelcearu evoluează la Palermo din vara anului 2022, atunci când a semnat din postura de jucător liber de contract după despărţirea de Crotone. În cariera sa, el a mai jucat la Dinamo şi AEK Atena, înainte de a ajunge în Italia. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 1,5 milioane de euro.

Între timp, Cremonese a revenit la conducere, după ce Castagnetti a marcat în minutul 32 cu o execuţie superbă, din afara careului.

Ce notă a primit Dennis Man în Brescia – Parma!

Dennis Man a pasat decisiv la primul gol, atunci când a executat lovitura de la colţ din care a marcat Adrian Bernabe, după care a fost autorul golului secund, la capătul unei faze superbe. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, amândoi titulari la Parma, au fost înlocuiţi în minutul 69. Potrivit sofascore.com, pentru prestaţia sa, Dennis Man a fost notat cu 8,5, fiind şi cea mai mare notă primită de jucătorii din Brescia – Parma. O notă bună a primit şi Valentin Mihăilă, cel care a fost notat cu 7,2.

Prestaţia excelentă a lui Dennis Man o duce pe Parma la 41 de puncte. Liderul din Serie B este la 6 puncte în faţa celor de la Venezia şi Como, echipele de pe locurile 2 şi 3.

Pentru Parma urmează acum o pauză, următorul meci din Serie B fiind programat abia pe 14 ianuarie. În etapa cu numărul 20, echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă va primi vizita celor de la Ascoli, formaţie care se află pe penultimul loc în Serie B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și