Închide meniul
VIDEO

Ionuţ Nedelcearu, început de coşmar în Palermo – Modena! Românul, aproape de o gafă uriaşă după ce a fost depăşit uşor la gol

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2023, 22:17 / Actualizat: 17 martie 2023, 23:22

Reclamă
Ionuţ Nedelcearu, început de coşmar în Palermo – Modena! Românul, aproape de o gafă uriaşă după ce a fost depăşit uşor la gol

Ionuţ Nedelcearu, titular în Palermo - Modena 5-2

Profimedia

Ionuţ Nedelcearu a avut un început de coşmar în Palermo – Modena, meci transmis exclusiv în AntenaPLAY. Românul a fost depăşit cu uşurinţă în minutul 4, când Strizzolo a deschis scorul pentru oaspeţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu, unul dintre fundaşii naţionalei României, a avut parte de un debut de meci de coşmar.

Ionuţ Nedelcearu a avut un început de coşmar în Palermo – Modena, meci transmis exclusiv în AntenaPLAY

Fundaşul român a fost depăşit cu uşurinţă de Strizzolo, care l-a executat cu o „scăriţă” de efect pe fostul portar al Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli.

Video AICI cu golul marcat de Strizzolo

În minutul 13, Ionuţ Nedelcearu a fost aproape de o gafă uriaşă. Fundaşul român a încercat o preluare cu capul, însă a alunecat. Jucătorii de la Modena au recuperat, însă Mateju a reuşit să îşi salveze echipa în ultima clipă.

Video AICI cu gafa lui Ionuţ Nedelcearu

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Andorra şi Belarus!

Ionuţ Nedelcearu este pe lista lui Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Andorra şi Belarus. Vlad Chiricheş va rata, din cauza unei accidentări, convocarea.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Valentin Cojocaru (Leuven | Belgia, 0/0);

Reclamă
Reclamă 4

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina, 0/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Adrian Păun (Beer Sheva | Israel, 1/0), Alexi Pitu (Bordeaux | Franța, 0/0), Dorin Rotariu (Atromitos | Grecia, 10/1), Alexandru Dobre (Famalicao | Portugalia, 0/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Valentin Gheorghe (Umraniyespor | Turcia, 0/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Drăguș (Genoa | Italia, 5/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Reclamă

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de preliminariile pentru EURO 2024

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de preliminariile pentru EURO 2024. Selecționerul României a ținut să transmită un mesaj înainte de primele meciuri din campania pentru calificarea la EURO 2024.

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

„Înaintea preliminariilor EURO 2024, gândul meu se îndreaptă spre jucătorii și suporterii noștri. Spre jucătorii pe care i-am monitorizat îndelung la nivel de club, cu care am lucrat până acum la națională dar și spre cei care, prin evoluția și evoluțiile lor, arată că au potențialul de-a ajuta România. Urmează primele convocări din această campanie, moment oportun pentru un mesaj public ferm, pentru fotbaliștii și suporterii pe care a venit vremea să îi răsplătim cu un turneu final.

Sigur că mi-aș fi dorit să nu avem absențe medicale, dar din păcate sunt fotbaliști care sunt accidentați sau care sunt în perioada de refacere sau încă nu sunt la capacitatea fizică maximă. Dar aceasta este o realitate cu care un selecționer trebuie să se confrunte.

Sunt convins că România ajunge la EURO doar printr-un salt de nivel individual și de grup și prin concentrare totală la acest obiectiv. De-aceea va juca doar cine arată zi de zi că vrea să devină mai bun. Și doar cine e racordat cu inima, mintea, talentul și munca la echipa națională.

Deși am mereu încredere în fotbaliștii noștri și în potențialul lor, acum avem puțini angrenați în ligi puternice sau competiții continentale, de aceea succesul României ar trebui să fie cu atât mai mult obiectivul principal. Iar cum jucătorii din țară ajung tot mai greu în fotbalul de afară, parcursul naționalei poate aduce și saltul în carieră pentru fiecare.

Edi Iordănescu: „Poartă tricoul României doar cine merită!”

Evaluarea s-a terminat, concluziile sunt clare: poartă tricoul României doar cine merită dar și oferă 100% pentru obiectiv. Nu există 99,9% în viziunea mea. Urmează o campanie scurtă, vor fi zero compromisuri și jumătăți de măsură! Am acordat șanse, dar acum e o singură șansă: calificarea!

Am conturat un nucleu de jucători, mergem pe continuitate pentru rezultate. Forma sportivă e un criteriu important în selecție, dar ea înseamnă inclusiv constanță și mentalitate de învingător transpusă în teren. Nu ne vom califica prin jucătorii unor sclipiri de moment, ci cu fotbaliștii care trec proba de devotament. În raport cu fotbalul, cu echipa națională și cu suporterii. Totodată, istoricul recent pentru tricolor are o însemnătate importantă în selecție.

E adevărat că nu voi închide nimănui ușa reprezentativei, dar e adevărat și că am fost dezamăgit de cum au tratat unii în ultimii ani atât echipa națională, cât și propriul talent. Există mereu a doua șansă, însă calificarea României la EURO trece peste orice nume și persoană. De aceea și eu voi ignora orice atacuri sau presiuni pe durata campaniei de calificare.

Sunt mulți jucători tineri și foarte tineri în care credem și pe care îi urmărim. Luna aceasta, o parte vor rămâne în loturile naționalelor U21, U20 și U19 cu meciuri în martie, sau în circuitul lărgit al naționalei de seniori. Cu responsabilitatea de a-și menține forma și mentalitatea, pentru că mulți m-au convins că pot deveni opțiuni de încredere.

Le mulțumesc anticipat românilor care ne vor susține pe stadioane, acasă și în deplasare, dar și din fața televizoarelor, de pretutindeni. Începem acest drum cu încredere și cu un singur gând: calificărea la EURO. Pentru asta vom face fiecare orice sacrificiu necesar în pregătire și pe teren, doar așa vom fi fericiți împreună”, a transmis Edi Iordănescu potrivit frf.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Denis Drăguş rămâne încrezător după eliminarea României de la EURO 2024: „Sperăm că poate fi un exemplu pentru cei tineri”

21:23

Răzvan Marin, după România – Olanda 0-3: „Suntem dezamăgiţi că nu ne-am calificat mai departe!” Mesaj superb pentru fani

21:13

Andrei Burcă, mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024: „Să nu mai mergem din 8 în 8 ani la turneele finale!”

21:07

Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi, după eliminarea României de la EURO: „Nu e problema mea!” Ce a spus de Ianis

21:02

Ce note au primit jucătorii României după eliminarea de la EURO 2024! Cine a fost cel mai slab tricolor în meciul cu Olanda

20:53

Caţi bani a adus naţionala României în conturile FRF, pentru parcursul de la EURO 2024. „Tun” financiar dat şi de FCSB!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și