Închide meniul

Catanzaro – Ternana 2-1, în AntenaPLAY! Gazdele au dat lovitura în finalul partidei! Mărginean a debutat la oaspeţi

Bogdan Stănescu Publicat: 27 august 2023, 23:30 / Actualizat: 28 august 2023, 0:46

Reclamă
Catanzaro – Ternana 2-1, în AntenaPLAY! Gazdele au dat lovitura în finalul partidei! Mărginean a debutat la oaspeţi

Catanzaro – Ternana 2-1, în AntenaPLAY!

Imagine din Catanzaro – Ternana 2-1 / Profimedia Images

Catanzaro – Ternana 2-1 a fost transmis LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Cele două echipe aveau mare nevoie de puncte, niciuna dintre ele nereuşind să câştige în prima etapă de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ternana a jucat acasă etapa trecută cu Sampdoria, fiind învinsă cu 2-1. De partea cealaltă, Catanzaro a scos o remiză în deplasare, scor 0-0, cu fosta echipă a lui Vlad Chiricheş, Cremonese.

Catanzaro – Ternana 2-1 LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Min. 90+6: Final de meci! Catenzaro a învins-o cu 2-1 pe Ternana.

Min. 89: Catanzaro – Ternana 2-1! Vandeputte a transformat penalty-ul şi gazdele au trecut iar în avantaj.

Min. 88: Penalty pentru Catanzaro!

Reclamă

Min. 63: Debut al lui Andrei Mărginean la Ternana!

Min. 45: Cantanzaro – Ternana 1-1! Raimondo a reuşit să egaleze pe final de primă repriză. Atacantul a punctat printr-o reluare din faţa porţii, după pasa perfectă primită de la Mantovani.

Min. 10: Catanzaro – Ternana 1-0! Biasci a deschis scorul. Atacantul lui Catanzaro a înscris în poarta goală, după ce Iannarilli a respins în faţă o reluare cu capul spre poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Catanzaro: Fulignati – Situm, Scognamillo, Brighenti, Veroli – Oliveri, Ghion, Verna, Vandeputte – Biasci, Iemmello

Ternana: Iannarilli – Mantovani, Sorensen, Celli – Diakite, Luperini, Labojko, Pyyhtia, Corrado – Raimondo, Falletti

Catanzaro se află, momentan, pe locul 11 în Serie B, în timp ce Ternana e pe locul 16. La Ternana evoluează un român, Andrei Mărginean, care şi-ar putea face debutul în această seară la echipa din Serie B.

Mărginean, care e cotat de site-ul transfermarkt.com la 225.000 de euro, este împrumutat de către Sassuolo pentru un sezon la Ternana. El va lua loc pe banca de rezerve în această seară şi sperăm să îşi facă şi apariţia pe teren. Runda trecută, cu Sampdoria, Mărginean a fost pe bancă, dar nu a evoluat.

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a început excelent noul sezon de Serie B. După două etape, Parma are maximum de puncte şi ocupă momentan primul loc în a doua ligă italiană. Obiectivul Parmei este acelaşi ca şi sezonul trecut, promovarea în Serie A.

Reclamă

Dennis Man, absent în Parma – Cittadela 2-0

Dennis Man a lipsit în meciul câştigat de Parma cu Citadella, scor 2-0. Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 60, dar evoluţia lui a fost criticată de către jurnaliştii italieni.

Mihăilă a primit una dintre cele mai mici note acordate jucătorilor celor două echipe, 5,5. Pe lângă notă, italienii au analizat prestația acestuia și l-au catalogat pe jucător drept „inutil”.

Nu este foarte lucid în a gestiona contraatacurile. A părut să aibă o mare dorință de a face bine, însă s-a încăpățânat de prea multe ori să joace inutil. A făcut alegeri greșite”, au notat jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

Catanzaro şi Ternana s-au mai întâlnit de 8 ori, 6 dueluri fiind câştigate de Ternana

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 8 ori, în sezoanele anterioare. Oaspeții stau mai bine la capitolul victorii, cu 6 victorii în meciurile directe. De cealaltă parte, cei de la Catanzaro au câștigat au câștigat 2 partide. Este interesant că niciunul dintre cele 8 meciuri jucate de cele două echipe nu s-a încheiat la egalitate.

Ultimul meci direct a avut loc în 2021, în perioada în care cele două formații jucau în Serie C. Atunci, Catanzaro s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și