Închide meniul

Parma – Como (vineri, 21:30) și Palermo – Spezia (luni, 21:30) se văd în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, gata de spectacol

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 15:38

Parma – Como (vineri, 21:30) și Palermo – Spezia (luni, 21:30) se văd în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, gata de spectacol

Parma - Como (vineri, 21:30) și Palermo - Spezia (luni, 21:30) se văd în AntenaPLAY

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Partidele Parma – Como (vineri, 21:30) și Palermo – Spezia (luni, 21:30), se vor vedea exclusiv în AntenaPLAY. Românii Dennis Man, Velntin Mihăilă și Ionuț Nedelcearu promit spectacol total.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următorul week-end se va desfășura etapa a 10-a din Serie B. Parma este lider înainte de startul rundei, cu un singur punct peste ocupanta locului secund, Palermo, care are și un meci în minus de disputat.

Parma – Como (vineri, 21:30) și Palermo – Spezia (luni, 21:30) se văd în AntenaPLAY

Parma a suferit primul eșec din acest sezon, în etapa trecută. „Cruciații” au fost învinși cu 3-2 de către Venezia, într-un meci desfășurat în deplasare.

Dennis Man a început ca titular duelul cu Venezia, și a fost schimbat în minutul 59 de Valentin Mihăilă.

Como, viitoarea adversară a Parmei, ocupă locul 6 în Serie B, cu 14 puncte, acumulate după opt meciuri jucate.

Reclamă

În celălalt meci, Palermo primește vizita celor de la Spezia. Trupa lui Ionuț Nedelcearu are un sezon bun, și se clasează pe locul secund în Serie B, cu 19 puncte, acumulate după opt meciuri jucate.

De cealaltă parte, Spezia este pe locul 17, cu șase puncte, astfel că Palermo este favorită certă înainte de startul meciului.

Ce se va întâmpla cu Valentin Mihăilă la Parma, după meciurile naţionalei

S-a aflat ce se va întâmpla cu Valentin Mihăilă la Parma, după meciurile naţionalei. Italienii au anunţat faptul că internaţionalul român ar putea fi titular pentru „cruciaţi”, în următorul meci de Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Italia a notat faptul că antrenorul celor de la Parma s-ar putea baza pe serviciile lui Valentin Mihăilă, pentru următorul meci. Internaţionalul român s-ar putea duela cu Begic, pentru un loc în primul 11 al „cruciaţilor”, pentru meciul cu Como.

Italienii au mai notat faptul că evoluţiile lui Mihăilă au fost oscilante în acest sezon, iar o eventuală titularizare ar reprezenta o şansă pe care antrenorul i-o dă românului.

De asemenea, aceştia mai menţionează că Mihăilă are nevoie de cât mai multe minute bifate, pentru a prinde încredere.

Partipilo va începe pe banca, iar asta este o șansă pentru Mihăilă, însă atenție la Begic, care poate deveni protagonist.

Până acum, Mihăilă a părut să fie cu un pas înaintea lui Tjas Begic (n.r – slovenul care îi este rival pe post). Totuși, Mihăilă trece printr-o perioadă deloc fericită. Evoluțiile sale oscilante i-au determinat pe fani să se plângă, iar românul are nevoie de continuitate și încredere, motiv pentru care ar putea avea mai mult timp de joc”, au notat italienii de la parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și