Închide meniul

Robert Popa, pe lista celor de la Genoa! Portarul ar putea fi coleg cu Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 11:54

Robert Popa, pe lista celor de la Genoa! Portarul ar putea fi coleg cu Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş

Robert Popa, pe lista celor de la Genoa

Robert Popa / Hepta

  • Robert Popa este pe lista lui Genoa
  • Portarul ar putea fi coleg cu Drăguşin, Puşcaş şi Drăguş

Robert Popa este pe lista celor de la Genoa! Portarul de la FC U Craiova 1948 ar putea fi coleg cu Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş, internaţionalii români care evoluează la trupa din Italia. Anunţul a fost făcut de presa din Peninsulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Genoa a promovat în Serie A, la finalul acestui sezon. „Grifonii” au încheiat pe locul doi în liga secundă din Italia, şi vor evolua, în stagiunea următoarea, pe prima scenă a fotbalului italian, alături de Frosinone, cealaltă echipă care şi-a asigurat biletele pentru Serie A.

Robert Popa, pe lista celor de la Genoa

Genoa încearcă să îşi construiască o echipă solidă pentru sezonul viitor, pentru a face faţă astfel în Serie A.

Reclamă

„Grifonii” au pus ochii pe Robert Popa, portarul de 20 de ani de la FC U Craiova 1948, anunţă calciomercato.com. Deocamdată, nu s-a făcut o ofertă concretă pentru goalkeeper-ul trupei conduse de Adrian Mititelu, însă oficialii italieni şi-au manifestat deja interesul pentru acesta.

Sursa citată mai sus notează faptul că oficialii de la Genoa încearcă să-i prelungească înţelegerea lui Josep Martinez, portarul sosit sub formă de împrumut de la Leipzig. În acest caz, Robert Popa ar urma să devină rezerva acestuia.

Reclamă

Robert Popa este cotat la 600.000 de euro pe site-urile de specialitate, şi a fost un jucător de bază la FC U Craiova 1948. În acest sezon, portarul a bifat 20 de meciuri pentru olteni. Goalkeeper-ul evoluează la trupa din Bănie din iunie 2020, de când i s-a încheiat împrumutl la Flacăra Horezu.

Genoa a promovat matematic în Serie A! Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş au sărbătorit pe teren

Genoa a promovat matematic în Serie A cu două etape înainte de final. Echipa românilor Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş şi-au îndeplinit obiectivul şi au dat startul sărbătorii chiar pe teren.

Genoa a reuşit să o învingă pe Ascoli, în etapa a 36-a din Serie B şi nu mai poate fi ajunsă de urmăritoare. Radu Drăguşin a fost titular în victoria cu 2-1. Mattia Bani şi Milan Bedelj au marcat golurile victoriei. Coda a ratat un penalty în minutul 66, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris de Marsura.

Reclamă 4 / 0/3

După fluierul final, jucătorii lui Genoa au făcut hora bucuriei pe teren, în faţa fanilor. Au fost momente speciale pe Stadio Luigi Ferraris. „Suntem în Serie A”, a fost mesajul transmis pe contul de Instagram al clubului.

A fost un meci special şi pentru George Puşcaş, chiar dacă a fost rezervă neutilizată. Pentru că a obţinut promovarea, Genoa este obligată să îl transfere definitiv de la Reading. A fost clauza stabilită de englezii care l-au împrumutat până la finalul sezonului. Oficialii „grifonilor” vor plăti patru milioane de euro.

După 36 de etape, Genoa ocupă locul 2 şi are 70 de puncte. Liderul Frosinone are 74 de puncte. Aflată pe ultima treaptă a podiumului, Bari nu mai poate spera la promovarea directă şi se pregăteşte de baraj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori