Închide meniul

Sampdoria – Palermo 1-0, în AntenaPLAY. Fabio Borini l-a învins pe Pigliacelli. Ionuţ Nedelcearu, uitat pe bancă!

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 19:30

Reclamă
Sampdoria – Palermo 1-0, în AntenaPLAY. Fabio Borini l-a învins pe Pigliacelli. Ionuţ Nedelcearu, uitat pe bancă!

Sampdoria - Palermo este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Mirko Pigliacelli este titular la Palermo / Profimediaimages

Sampdoria – Palermo, scor 1-0, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY .  Gazdele au obţinut o victorie importantă în etapa cu numărul 12 în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Borini, fostul atacant al lui Liverpool şi AC Milan, a reuşit singurul gol al partidei de pe Luigi Ferraris. Cu acest succe, Sampdoria a urcat pe locul 16 în Serie B.  Palermo a înregistrat a doua înfrângere la rând şi ocupă poziţia a 5-a.

Sampdoria – Palermo 1-0, în AntenaPLAY

Min. 90: Final de meci. Victorie importantă obţinută de Sampdoria.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză. Jucătorii de la Sampdoria au intrat în avantaj la vestiare.

Reclamă

Min. 44: Sampdoria – Palermo 1-0! Fabio Borini a deschis scorul în minutul 44. A executat un penalty, l-a ratat, dar mingea a ajuns tot la el şi a deschis scorul.

Min. 3: Ocazie uriaşă pentru Sampdoria. Şutul lui Kasami a lovit bara! Pigliacelli, fostul portar al Universităţii Craiova, a avut şansă!

Min. 1: A început meciul din Serie B!

Reclamă 4 / 0/3

Update 17.00: Echipele de start pentru duelul dintre Sampdoria și Palermo. Ionuţ Nedelcearu este rezervă la oaspeţi.

Sampdoria: Stankovic – Giordano, Gonzalez, Ghilardi, Depaoli – Yepes, Borini, Kasami – Vieira – Verre, Esposito

Palermo: Pigliacelli – Mateju, Lucioni, Ceccaroni, Lund – Insigne, Gomes – Henderson, Segre, Di Francesco – Brunori

Înainte de partida de astăzi, gazdele de la Sampdoria vin după eșecul cu Salernitana, scor 0-4, din șaisprezecimile  Cupei Italiei. De cealaltă parte, Palermo a fost învinsă în ultima etapă de Serie B, în mod surprinzător, de cei de la Lecco, cu scorul de 1-2.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în anul 2017. La momentul respectiv, cele două formații jucau în Serie A, primul eșalon al fotbalului italian. La momentul respectiv, meciul s-a jucat pe terenul celor de la Palermo și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În cazul unei victorii, echipa lui Ionuț Nedelcearu va urca până pe locul al 2-lea în clasament și va fi la 3 puncte în spatele liderului Parma. De cealaltă parte, în cazul în care Sampdoria ar reuși să se impună, va urca doar până pe poziția a 16-a, care este ocupată momentan de Spezia, care are 8 puncte.

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man

Massimo Paci (45 de ani), care a evoluat la Parma în perioada în care era jucător, e impresionat de internaţionalul român.

Reclamă

„Am văzut atât meciul din Cupa Italiei, cât și cel din campionat și pot spune că Parma este foarte puternică. Se vede că există un proiect început sezonul trcut. Jucătorii sunt foarte bine antrenați și mult mai bine organizați. Poate că apărarea mai trebuie îmbunătățită, dar Parma e perfectă în rest. 

Dennis Man este un jucător fundamental, un jucător foarte important. În acest sezon se descurcă foarte bine în momentele în care nu are mingea și se retrage excelent pe faza defensivă. E genul de jucător care îți câștigă meciuri, iar acum a reușit să își găsească și constanța. Cu calitatea lui poate pune orice fundaș lateral în dificultate. Dacă va continua la fel se poate descurca bine și în Serie A”, a declarat Massimo Paci, citat de parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și