Închide meniul

Rareş Ilie a vorbit deschis despre rivalitatea cu Octavian Popescu: „El e mai rapid, eu sunt mai puternic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 21:46

Rareş Ilie a vorbit deschis despre rivalitatea cu Octavian Popescu: „El e mai rapid, eu sunt mai puternic!

Rareş Ilie a vorbit deschis despre rivalitatea cu Octavian Popescu

Colaj Hepta

Rareş Ilie (19 ani) a vorbit despre rivalitatea cu Octavian Popescu (19 ani). Cele două „perle” urmărite de FC Torino sunt în formă maximă, iar FCSB şi Rapid pot obţine milioane de euro la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul giuleştenilor este tot mai comparat cu favoritul lui Gigi Becali, motiv pentru care acesta a vorbit deschis despre relaţia cu jucătorul roş-albaştrilor.

Rareş Ilie a vorbit deschis despre rivalitatea cu Octavian Popescu

„Eu văd o rivalitate benefică. Nu e ca și cum am fi rivali, noi suntem prieteni, ne cunoaștem de la U21. Eu îi doresc tot binele din lume și mă bucur pentru el când are reușite. E o rivalitate care mă ambiționează mai mult și probabil că și pe el.

Cred că suntem diferiți, dar avem unele asemănări. El e mai rapid, eu sunt mai puternic. Nu m-am gândit la asta, dar fiecare încearcă să îmbunătățească unde stă mai rău și încearcă să fie mai bun decât celălalt”, a declarat Rareș Ilie, potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu, ridicat în slăvi chiar şi de rivali

Octavian Popescu (19 ani) a fost ridicat în slăvi de Ioan Andone. Legenda dinamovistă este convinsă că Gigi Becali va da marea lovitură cu „perla” sa. Patronul roş-albaştrilor vrea 50 de milioane de euro pe jucătorul care este monitorizat de Everton şi Benfica.

Reclamă

Octavian Popescu are 8 goluri marcate în acest sezon pentru FCSB. Specialiştii de la Transfermarkt consideră că jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

”Octavian Popescu, talentat, nu e umflat deloc. El trebuie să stea doi-trei ani în România, să fie golgheter și titular la națională. Eu așa îi văd viitorul, ca să se vândă pe 20 de milioane.

Să joace în Champions League sau Europa League, așa vezi nivelul lui. E talent, se vede clar, de la Sânmărtean nu am mai văzut calitatea asta tehnică la un jucător”, a declarat Ioan Andone, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și