Închide meniul

Florin Lovin îl vede titular incontestabil pe Octavian Popescu la naționala României: „Așa poate nu mai vorbeam nici de Gică Hagi! Trebuie exploatat la maxim!”

Cosmin Cioboată Publicat: 8 iunie 2022, 23:23

Reclamă
Florin Lovin îl vede titular incontestabil pe Octavian Popescu la naționala României: „Așa poate nu mai vorbeam nici de Gică Hagi! Trebuie exploatat la maxim!

Octavian Popescu, cerut titular la națională de Florin Lovin

Octavian Popescu, la echipa națională / Hepta

Florin Lovin îl vede titular incontestabil pe Octavian Popescu la naționala României. Fostul mijlocaș a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului atacant de la FCSB, despre care spune că „trebuie exploatat la maxim” de selecționerul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a bifat numai 16 minute în primele două meciuri din Nations League, pierdute de naționala României în fața celor din Muntenegru, scor 0-2, și Bosnia, scor 0-1.

Florin Lovin îl vede titular incontestabil pe Octavian Popescu la naționala României

Popescu a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu în partida de la Podgorica, în timp ce la Zenica a fost introdus spre finalul duelului, în minutul 74.

În același timp, Florin Lovin a recunoscut că nu este de acord cu modul în care Gigi Becali îl promovează pe puștiul de 19 ani.

„În momentul în care ești o națională mică și ai genul ăsta de jucători, trebuie exploatați la maxim. Poate nu mai vorbeam nici de Gică Hagi, dacă îl așteptam până la 22 de ani să debuteze. Trebuie să recunoaștem că Octavian Popescu e un jucător care apare o dată la un anumit timp în România, făcând abstracție de ce spune Gigi Becali. Mie mi se pare aberant să ieși la televizor și să spui că nu joacă X, Y. Îi face rău!

Reclamă
Reclamă 4

Eu mă îndoiesc că există un antrenor care nu vrea să bage cel mai bun jucător. Eu aș merge all-in pe Octavian Popescu la absolut toate meciurile. Ok, îl bagi unu, două, trei meciuri, dacă nu îți livrează nimic… dar am văzut aseară, e singurul care intră în adversar, are curaj să îl dribleze”, a spus Florin Lovin, pentru orangesport.ro.

Video cu rezumatul Bosnia – România 1-0

Octavian Popescu a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0

Octavian Popescu (19 ani) a sărit la bătaie după Bosnia – România 1-0. Nervii au cedat după a doua înfrângere din UEFA Nations League. Suporterii naţionalei nu au mai suportat şi i-au înjurat pe „tricolori”.

Reclamă

După ce a fost rezervă neutilizată în Muntenegru – România, Octavian Popescu a evoluat doar 16 minute în Bosnia şi Herţegovina – România 1-0. La final, fotbalistul FCSB a cedat nervos.

După al doilea eşec din Nations League, „tricolorii” au mers să-i salute pe suporterii naţionalei prezenţi la Zenica. Nervoşi din cauza eşecului, aceştia i-au înjurat pe internaţionalii români. Octavian Popescu a cedat nervos şi a fost la un pas de bătaie. Sergiu Hanca a intervenit imediat şi l-a calmat pe tânărul jucător de la FCSB.

Căpitanul Vlad Chiricheş a intervenit şi el şi i-a liniştit pe „tricolori”. Florin Niţă a fost singurul jucător aplaudat de fani. Portarul a avut o intervenţie decisivă în a doua repriză.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:55

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și