Închide meniul
VIDEO

Surprizele lui Edi Iordănescu, Ștefănescu și Păun, au învățat fotbal… la futsal! Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 mai 2022, 23:08

Surprizele lui Edi Iordănescu, Ștefănescu și Păun, au învățat fotbal… la futsal! Hai, România! În fiecare zi

Marius Ștefănescu și Nicolae Păun sunt colegi la Sepsi

Marius Ștefănescu, într-un interviu pentru FRF TV / frf.ro.

Surprizele lui Edi Iordănescu, Ștefănescu și Păun, de la Sepsi, au învățat fotbal… la futsal! Asta i-a ajutat să ajungă la naţionala mare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefănescu a dat 8 goluri sezonul ăsta şi a marcat şi dubla care i-a adus Cupa lui Sepsi. Dar nu se aştepta să fie chemat la naţionala mare!

Surprizele lui Edi Iordănescu, Ștefănescu și Păun, au învățat fotbal… la futsal

„M-a surprins. Mă bucur foarte mult că am fost convocat”, a spus Marius Ștefănescu.

Acum nici 3 ani, Ştefănescu şi Păun erau colegi în liga a treia. Jucau şi fotbal, dar şi futsal!

„Asta m-a ajutat foarte mult. Îți poți îmbunătăți tehnica pe spații înguste”, a spus Nicolae Păun.

Reclamă

„M-a ajutat la tehnica, în sală îți îmbunătățești tehnica”, a mai spus și Ștefănescu.

Marius Ștefănescu, eroul lui Sepsi în finala Cupei României

Marius Ștefănescu a fost eroul lui Sepsi în finala Cupei României! Atacantul de 23 de ani a marcat o „dublă” în meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, și a adus primul trofeu din vitrina covăsnenilor.

„O seară magnifică, o seară pe care nu pot s-o descriu în cuvinte. Suntem foarte fericiți că am câștigat Cupa. Am mai fost în finală acum 2 ani și mă bucur foarte mult. Am mai înscris (n.r. – goluri precum al doilea din finală), dar pe la Liga a 3-a, pe la juniori, dar chiar la nivelul ăsta n-am mai marcat.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că am reușit un asemenea gol, mă bucur foarte mult, ce pot să mai spun. A fost o seară perfectă. Orice jucător își dorește (n.r. – să fie chemat la națională), e normal, o să vedem pe cine se bazează Mister (n.r. – Edi Iordănescu). Dacă mă va chema, voi merge cu drag. Cu siguranță am salvat acest sezon. Am terminat pe primul loc în play-out și în seara asta am salvat tot sezonul.

E un moment istoric, pot să spun așa. Pentru mine, că sunt foarte tânăr, am 23 de ani, și pentru Sepsi e un moment istoric. Cred că vom rămâne în istorie. (N.r. – Meriți o mărire de salariu?) Nu pot să zic asta, vorbiți cu patronul și vedem.”, a spus Marius Ștefănescu, după ce Sepsi a câștigat Cupa României, pentru digisport.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și