Închide meniul

Ana Bogdan a trecut prin momente teribile înainte de Australian Open 2023: „Două săptămâni am stat în pat!”. Dezvăluiri tulburătoare, după eliminare

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 ianuarie 2023, 13:49

Ana Bogdan a trecut prin momente teribile înainte de Australian Open 2023: „Două săptămâni am stat în pat!. Dezvăluiri tulburătoare, după eliminare

Ana Bogdan a fost eliminată de la Australian Open 2023

Ana Bogdan a fost eliminată de la Australian Open 2023 / Profimedia

Ana Bogdan (63 WTA) a trecut prin momente teribile înainte de Australian Open 2023. Sportiva din România a fost eliminată în primul tur de Anna Bondar, scor 2-6, 6-2, 3-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan a părăsit primul Grand Slam al anului după numai două ore și două minute. Atât a durat meciul cu Anna Bondar, jucătoarea maghiară clasată pe locul 81 WTA.

Ana Bogdan a trecut prin momente teribile înainte de Australian Open 2023

La finalul meciului de la Australian Open 2023, Ana Bogdan a explicat că a avut probleme mari de sănătate și nu s-a putut antrena așa cum și-ar fi dorit.

Jucătoarea de 30 de ani s-a îmbolnăvit în luna decembrie, în timpul turneului de la Limoges (Franța). Răceala a ținut-o la pat timp de două săptămâni și i-a dat peste cap planurile pentru debutul noului sezon.

„Ce pot să spun este că, din păcate, nu sunt la nivelul la care mi-aș dori să fiu. Nici mental, nici fizic. M-am pregătit și am mers la turneul de la Limoges, în Franța, în decembrie, pentru a avea meciuri în picioare înainte de noul an.

Reclamă

Acolo m-am îmbolnăvit. Aproape 3 săptămâni nu am putut face nimic. Am stat două săptămâni în pat. Nu puteam face mai nimic. A fost mai rău decât atunci când am avut COVID.

Am venit în Australia imediat după Crăciun. Am încercat să mă antrenez, să fac mai mult în fiecare zi. În primele două săptămâni mi-a fost foarte, foarte greu. Nu e un sentiment plăcut să vii la un turneu de Grand Slam fără să fii în firma în care ai vrea să fii. Din acest punct de vedere, spun că mental și fizic nu am fost ceea ce trebuia să fiu.

În setul 3, la 3-3, a fost un game mai lung pe serviciul meu. Nu am ținut sub control acea tensiune, acea presiune. Trebuie să joc mai liber, să nu îmi pese așa mult de scor și să lovesc mingea ca în setul secund.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să mă antrenez așa cum pot să o fac. Vreau ca atunci când intru pe teren să știu că pot duce un meci de 3 seturi, fără să mă gândesc dacă pot rezista până la final”, a spus Ana Bogdan, pentru eurosport.ro.

Ana Bogdan părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur

Ana Bogdan a fost eliminată de la primul Grand Slam al anului după ce a pierdut în decisiv contra Annei Bondar, scor 2-6, 6-2, 3-6, la finalul unui meci care a durat două ore și două minute.

Jucătoarea noastră a început cu stângul duelul de la Melbourne și și-a pierdut serviciul. Bondar a reușit un nou break la scorul de 4-2, apoi a închis setul pe propriul serviciu.

Ana Bogdan n-a renunțat la luptă și a reușit să câștige setul al doilea. Chiar dacă sportiva din Ungaria a reușit din nou break-ul în debutul setului, Bogdan a revenit spectaculos, reușind 3 break-uri.

Meciul a intrat în decisiv, unde Anna Bondar a fost mai inspirată. Ana Bogdan și-a pierdut de 3 ori serviciul, iar jucătoarea maghiară a obținut calificarea în turul 2 de la Australian Open 2023. În runda următoare, Bondar va juca împotriva sportivei din Letonia, Jelena Ostapenko (17 WTA).

Tot astăzi, Jaqueline Cristian (143 WTA) a fost eliminată de Jessica Pegula, numărul 3 mondial. România a mai rămas cu 3 reprezentante la Australian Open 2023: Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig.

Reclamă
Recomandări
  • Ana Bogdan a trecut prin momente teribile înainte de Australian Open 2023
  • „Două săptămâni am stat în pat!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și