Închide meniul

Australian Open 2021 | Petra Kvitova, prima reacţie după eşecul surprinzător cu Sorana Cîrstea: "Asta nu ar trebui să mi se întâmple mie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 7:41

Australian Open 2021 | Petra Kvitova, prima reacţie după eşecul surprinzător cu Sorana Cîrstea: "Asta nu ar trebui să mi se întâmple mie"

ProfimediaImages

Reacţia Petrăi Kvitova după eşecul cu Sorana Cîrstea

"A fost ca un `roller coaster`", cu siguranţă. Din nefericire pentru mine, nu am putut să profit de şansele pe care le-am avut să câştig primul set. Cred că aceasta a fost cheia meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2021 | Petra Kvitova, reacţie după eşecul cu Sorana Cîrstea

Am făcut un al doilea set foarte bun. Cred că toate game-urile pe care le-am jucat în cele două ore au fost destul de strânse, au fost multe egalităţi. Ea a câştigat, a avut o zi foarte bună, a jucat excelent. 

Eu trebuia să câştig primul set când am avut avantaj de un break. Am luptat, dar am pierdut patru sau cinci game-uri la rând şi asta nu ar trebui să mi se întâmple mie", a spus Petra Kvitova, la conferinţa de presă.

Australian Open 2021 | Victorie uriaşă pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea s-a impus în faţa lui Kvitova, 6-4, 1-6, 6-1, după două ore şi trei minute de luptă totală. A fost a opta întâlnire directă dintre cele două şi a treia victorie pentru Sori. Ea şi-a mai învins adversara la Copenhaga, în 2010, şi la Toronto, 2013.

"Am fost puțin șocată la începutul meciului de viteza loviturilor ei, știam că lovește puternic, dar nu mai jucasem de câțiva ani cu ea. A început foarte puternic, era foarte agresivă și primele game-uri am fost luată prin surprindere.

Reclamă

Însă apoi am început să lungesc punctele, ea joacă foarte bine 1-2, dar eu am încercat să stau pe linie, să stau la contre și când am ocazia să încerc să găsesc colțul liber", a spus românca, la Eurosport.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA. În turul 3, Cîrstea se va duela cu Marketa Vondrousova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorana Cîrstea e în turul 3 la Australian Open 2021
  • Cîrstea se va duela cu Marketa Vondrousova pentru un loc în optimi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! Vezi toate știrile
Citește și