Închide meniul

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea, uimită şi ea de victoria senzaţională cu Petra Kvitova. "Am fost puțin șocată la începutul meciului. Sunt de două ori mai mândră"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 5:54

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea, uimită şi ea de victoria senzaţională cu Petra Kvitova. "Am fost puțin șocată la începutul meciului. Sunt de două ori mai mândră"

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, adversar de top în "optimile" de la Roland Garros

"Sunt de două ori mai mândră de această victorie şi în general eu nu spun des asta pentru că sunt o persoană perfecţionistă, ce mereu foarte mult de la mine, dar acum am intrat fără niciun fel de aşteptare, nu ştiam care este nivelul meu, este prima oară când am stat 15 zile într-o cameră fără aer, fără să pot să ating mingea. Nu ştiam în ce fel de condiţii o să pot să revin", a spus Sorana, pentru eurosport.ro.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea: Am fost şocată la începutul meciului

Sorana Cîrstea s-a impus în faţa lui Kvitova după două ore şi trei minute de luptă totală. A fost a opta întâlnire directă dintre cele două şi a treia victorie pentru Sori. Ea şi-a mai învins adversara la Copenhaga, în 2010, şi la Toronto, 2013.

"Am fost puțin șocată la începutul meciului de viteza loviturilor ei, știam că lovește puternic, dar nu mai jucasem de câțiva ani cu ea. A început foarte puternic, era foarte agresivă și primele game-uri am fost luată prin surprindere. 

Însă apoi am început să lungesc punctele, ea joacă foarte bine 1-2, dar eu am încercat să stau pe linie, să stau la contre și când am ocazia să încerc să găsesc colțul liber", a mai spus românca.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA. În turul 3, Cîrstea se va duela cu Marketa Vondrousova.

Reclamă
Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și