Închide meniul

Australian Open 2022 | Danielle Collins, în lacrimi după finala pierdută cu Ashleigh Barty. „Nu credeam că o să ajung aici!”

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2022, 12:46

Reclamă
Australian Open 2022 | Danielle Collins, în lacrimi după finala pierdută cu Ashleigh Barty. „Nu credeam că o să ajung aici!

Australian Open 2022 | Danielle Collins, în lacrimi după finala pierdută cu Ashleigh Barty

Profimedia

În urma performanței de a ajunge până în ultimul act la Melbourne, Danielle Collins va pătrunde pentru prima dată în carieră în top 10 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Danielle Collins, în lacrimi după finala pierdută cu Ashleigh Barty

„Trebuie să o felicit pe Ashleigh pentru acest turneu. își tăiește visul. Te admir pentru jocul tău, sper să îmi adaug și eu o parte din jocul tău. Nu am fi aici fără toată lumea implicată în organizarea turneului, sunt recunoscătoare că pot juca aici. Vreau să mulțumesc tuturor.

După ce probleme medicale am avut la începutul turneului, nu credeam că o să ajung până aici. Staff-ul medical a fost incredibil. Am foarte multă lume cărora vreau să le aduc mulțumiri. Trebuie să o sărbătorim pe Ashleigh, este seara ei, vă mulțumesc mult!”, a spus Danielle Collins, la finalul meciului.

Ashleigh Barty a câștigat Australian Open 2022

Primul set a fost fără istoric, 6-3 pentru Barty. Danielle Collins a condus cu 5-1 în setul al doilea, dar Barty a revenit uluitor și a câștigat meciul la tiebreak. Scor final: 6-3, 7-6 (7-2).

Reclamă

Collins s-a aflat pentru prima oară într-o finală de grand slam. O oră şi 27 de minute a fost durata partidei.

Barty a câştigat al treilea grand slam din carieră, după ce s-a impus la Roland Garos, în 2019, şi la Wimbledon, în 2021.

Ea nu a pierdut niciun set la Australian Open şi devine prima sportivă din Australia care câştigă acest grand slam din 1978, de la Christine O’Neill. Barty s-a impus după un meci care a durat o oră şi 27 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Câştigătoarea trofeului va primi un premiu de 2,875 de milioane de dolari australieni (1,82 de milioane de euro) şi 2.000 de puncte WTA. Învinsa va încasa un premiu de 1,575 de milioane de dolari australieni (996.500 de euro) şi 1.300 de puncte WTA.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG Vezi toate știrile
Citește și