Închide meniul

Australian Open 2022 | Mesajul adversarei Simonei Halep înaintea duelului direct: „Nimic nu mă va opri!”. Duelul e sâmbătă, de la ora 3.30

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 21 ianuarie 2022, 11:04

Australian Open 2022 | Mesajul adversarei Simonei Halep înaintea duelului direct: „Nimic nu mă va opri!. Duelul e sâmbătă, de la ora 3.30

Simona Halep - Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Profimedia

Simona Halep merge ceas la Australian Open 2022. A bătut-o în minim de seturi pe Beatriz Haddad Maia şi urmează duelul pentru optimi cu Danka Kovinic, sâmbătă, de la ora 3.30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul adversarei Simonei Halep înaintea duelului direct

Danka Kovinic a transmis un mesaj clar înaintea duelului pentru optimi cu Simona Halep. „Împreună am scris istorie. Mulţumesc tuturor pentru felicitări şi susţinere, am primit o mulţime de mesaje şi sunt foarte fericită că sunteţi atât de mulţi alături de mine. În două zile, nimic nu mă va opri să încerc să fac totul la fel”, a scris Danka Kovinic, pe Twitter.

Kovinic a produs surpriza în turul secund după ce a eliminat-o pe britanica de origine română Emma Răducanu, scor 6-4, 4-6, 6-3. Simona Halep și Danka Kovinic s-au înfruntat o singură dată, în 2016, la București, pe zgură, în faza sferturilor de finală. Românca a învins-o atunci lejer pe muntenegreacă, scor 6-4, 6-2.

Românca, marş forţat spre trofeu

Românca nu a spus-o, dar visează să câştige în premieră la Australian Open. Cel mai bun rezultat al Simonei din Australia rămâne finala din 2018, pierdută în fața danezei Caroline Wozniacki. Cine învinge în acest meci va avea parte de o optime de foc la primul turneu de Mare Şlem al anului. O va înfrunta pe învingătoarea din meciul Tamara Zidansek – Alize Cornet. Simona Halep a scăpat de mai multe psoibile dueluri tari. Pe jumătatea de tablou unde este românca au fost eliminate deja Garbine Muguruza și Anett Kontaveit.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și