Închide meniul

Australian Open 2022 | ”Nu mai știu să dau!” Simona Halep, de la agonie la extaz. Cum s-a automotivat în timpul meciului cu Magdalena Frech

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 ianuarie 2022, 8:35 / Actualizat: 23 martie 2023, 20:09

Australian Open 2022 | ”Nu mai știu să dau!” Simona Halep, de la agonie la extaz. Cum s-a automotivat în timpul meciului cu Magdalena Frech

Simona Halep, atacată de CTP

Profimedia

Australian Open 2022 | Simona Halep a trecut de la agonie la extaz în primul meci de la Australian Open 2022. Campioana noastră s-a enervat teribil în timpul meciului cu Magdalena Frech.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Simona Halep, de la agonie la extaz la Australian Open 2022

Simona Halep a făcut spectacol la debutul la Australian Open, dar a avut și probleme în timpul meciului cu Magdalena Frech. Campioana noastră și-a ieșit din minți din cauza propriilor greșeli neforțate.

”Nu pot să fac nimic. Ce fac greșit, că nu mai simt?! Ce fac?”, s-a enervat Simona. Adrian Marcu, antrenorul ei, și-a încurajat eleva spunându-i: ”Hai, hai!”.

”Simo” i-a răspuns imediat. „Hai, hai, dar nu știu să mai dau!”

În setul secund, când se apropia de câștigarea meciului, Simona s-a automotivat strigând: „Dă cross, Simona! Înțelege odată, că dai cross!”

Reclamă

În cele din urmă, Simona Halep a bătut-o fără drept de apel pe Magdalena Frech, scor 6-4, 6-3.

Prima reacție a Simonei după calificarea în turul 2 de la Australian Open 2022

Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-3. Simona Halep a făcut spectacol în primul tur de la Australian Open 2022 și a bătut-o fără drept de apel pe Magdalena Frech, cu 6-4, 6-3.

Simona a avut o primă reacție la interviul acordat direct pe teren după meciul care a adus-o în turul doi de la Melbourne. Acolo, ea se va duela cu învingătoarea dintre Volynets și Haddad Maia.

Reclamă 4 / 0/3

”Mi s-a părut destul de dificil începutul, tot timpul e așa în primul tur, am fost emoționată, dar am câștigat și asta mă face fericită. Am avut problemele de anul trecut și încrederea nu a fost la un nivel înalt. 

Vreau să joc mai bine decât azi. A fost o mare oportunitate să joc la începutul anului la Melbourne, e frumos să joci în Australia și să câștigi. Sper să joc bine în această primă săptămână”, a spus Halep, la interviul de pe teren.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și