Închide meniul

Australian Open 2022 | Rafael Nadal – Matteo Berrettini 6-3, 6-2, 3-6, 6-3. Prima reacție a lui Nadal după calificarea în finală. „Înseamnă enorm pentru mine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2022, 9:23

Australian Open 2022 | Rafael Nadal – Matteo Berrettini 6-3, 6-2, 3-6, 6-3. Prima reacție a lui Nadal după calificarea în finală. „Înseamnă enorm pentru mine!

Rafael Nadal, declarații emoționante după victoria cu Matteo Berrettini

Profimediaimages

  • Rafael Nadal – Matteo Berrettini 6-3, 6-2, 3-6, 6-3
  • Ce a declarat Nadal după calificarea în finala de la Australian Open

De 2 ore și 55 de minute a avut nevoie Nadal pentru a obține victoria în fața italianului de pe locul 7 ATP. „Matadorul” a ținut să își felicite adversarul, chiar pe teren, după succesul care l-a emoționat până la lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal, după calificarea în finala Australian Open 2022

Am început meciul jucând foarte bine. Au fost două dintre cele mai bune seturi de multă vreme. Știu cât de bun e Matteo, un jucător foarte periculos. A jucat foarte bine în setul 3, a avut câteva lovituri incredibile. Am suferit, am luptat și iată că sunt în finală.

Reclamă

Înseamnă enorm pentru mine, mai ales că Matteo e un jucător care evoluează din ce în ce mai bine. Îi urez mult succes, are un viitor grozav în față„, a declarat Nadal, potrivit eurosport.ro.

Citește și:

Ibericul a dezvăluit că se simte excelent acum, chiar dacă a avut mari probleme în timpul meciului din sferturi, cu Denis Shapovalov. În timpul meciului a cerut intervenţia medicului din cauza unor dureri stomacale.

Reclamă

Ziua de după m-am simțit mult mai bine decât credeam că mă voi simți, am fost suprins. Am făcut câteva exerciții, un antrenament scurt. Ieri m-am antrenat o oră și jumătate, cred că am avut noroc că am avut o pauză de 2 zile„, a mai spus numărul 5 ATP.

Pentru spaniol va fi a 29-a finală de Grand Slam din carieră şi a şasea la Melbourne. Dacă va câştiga trofeul la Australian Open, Nadal va deveni primul jucător din istorie cu 21 de titluri de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:27 Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat 21:00 UPDATEVerdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă! 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul cu un şut superb din lovitură liberă! „Mbappe” face senzaţie 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:30 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Rafael Nadal s-a retras de la Monte Carlo: "Corpul nu îmi mai permite". Mesajul emoţionant al campionului spaniol
ATP • 4 apr., 20:17
Rafael Nadal s-a retras de la Monte Carlo: „Corpul nu îmi mai permite”. Mesajul emoţionant al campionului spaniol
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells
Tenis • 7 mart., 8:46
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells: „Nu mă pot minţi pe mine şi nici pe miile de fani”
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane
ATP • 4 mart., 9:35
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane: „Mă bucur că nu îl voi mai întâlni de multe ori!”