Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep, influențată de Toni Iuruc? Detaliul remarcat de legendara Chris Evert: „L-am întrebat și pe Darren Cahill!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 19:43

Australian Open 2022 | Simona Halep, influențată de Toni Iuruc? Detaliul remarcat de legendara Chris Evert: „L-am întrebat și pe Darren Cahill!

Simona Halep, influențată de Toni Iuruc?

Twitter Jimmie48 Photography

Chris Evert a remarcat că Simona Halep se apără mult mai bine atunci când adversara pune presiune asupra ei. Legendara fostă jucătoare a avut o discuție pe această temă cu Darren Cahill, fostul antrenor al româncei, și e de părere că Simo poate chiar să câștige Australian Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Evert, cu ochii pe Simona Halep

„Simona tocmai s-a căsătorit și va fi interesant de văzut cum va evolua. Chiar l-am întrebat de curând pe fostul ei antrenor, Darren Cahill, dacă a urmărit jocul ei. Mi-a spus că joacă grozav, că acoperă bine din spatele terenului, că lovește mingea devreme, se mișcă bine, este sănătoasă și pregătită bine fizic.

Cred că Simonei nu i se acordă suficientă atenție, dar să nu uităm că a câștigat Grand Slam-uri și este cu siguranță o jucătoare de urmărit, din acest motiv. Ar trebui să ne gândim la ea. Este în formă și fericită. Va fi o jucătoare periculoasă”, a declarat Chris Evert, potrivit eurosport.ro.

În primul tur de la Australian Open 2022, Simona Halep a trecut de Magdalena Frech, scor 6-4, 6-3. În runda următoare, Simona va juca cu Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA, care a trecut cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA.

Reclamă
Citește și:

Simona Halep țintește finala de la Australian Open 2022

Simona Halep a dezvăluit după meciul cu Magdalena Frech, 6-4, 6-3, că unul din visurile ei este să ajungă în finala de la Australian Open 2022. Ea a mau reușit performanța la Antipozi, în 2018, dar a fost învinsă de Caroline Wozniacki.

”Nu ştiu ce să zic de finală. Este unul dintre visurile mele să ajung acolo, dar ştiu că este dificil şi nu o să mă gândesc la asta, iau zi cu zi. Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel, ca în trecut, dar mă simt bine, încrezătoare că jocul e acolo, că mişcarea e acolo, psihic sunt destul de puternică.

Nu a fost cea mai bună zi a mea pe teren, azi, dar a fost primul meci al unui grand slam şi nu e niciodată uşor. Mă simt confortabil totuşi, mă simt bine şi simt că sunt într-o condiţie bună. Meciurile de la finalul anului trecut, de la turneele mici m-au ajutat, am făcut câteva meciuri bune şi mi-am recăpătat încrederea.

Reclamă 4 / 0/3

Am început anul într-o formă bună. Am avut întotdeauna senzaţia că urmăresc ceva, chiar şi atunci când eram numărul 1 mondial, întotdeauna urmăream să câştig turnee, uneori un loc mai bun în clasament, dar nu aşa mult”, a spus Simona Halep.

Recomandări
  • Simona Halep, influențată de Toni Iuruc
  • Detaliul remarcat de legendara Chris Evert

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și