Închide meniul

Daniil Medvedev a dat dovadă de fair-play după finala de la Australian Open 2024: „Jannik, meritai victoria”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 14:54

Daniil Medvedev a dat dovadă de fair-play după finala de la Australian Open 2024: Jannik, meritai victoria”

Daniil Medvedev a dat dovadă de fair-play după finala de la Australian Open 2024

Daniil Medvedev / Profimedia

Daniil Medvedev a dat dovadă de fair-play după finala de la Australian Open 2024. Sportivul din Rusia a vorbit despre duelul intens pe care l-a avut cu Jannik Sinner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniil Medvedev a pierdut marea finală de la Australian Open în fața lui Jannik Sinner, după 5 seturi disputate, scor 6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 3-6. Jucătorul din Rusia a pierdut duelul după ce își adjudecase primele două seturi. Acesta a devenit primul jucător din istorie care pierde două finale de turneu, după ce a condus cu 2-0 la seturi. A mai fost învins în 2022, de Rafael Nadal.

Daniil Medvedev a dat dovadă de fair-play după finala de la Australian Open 2024. Ce i-a transmis lui Sinner

La finalul meciului, Daniil Medvedev a dezvăluit faptul că Jannik Sinner a meritat să câștige marea finală de la Melbourne. Sportivul din Rusia a menționat fatul că va încera să câștige următoarea finală pe care o va juca.

Totodată, acesta i-a mulțumit echipei sale și a menționat faptul că se bucură pentru a ajuns în marea finală. Medvedev le-a transmis și un mesaj fanilor, pe care i-a asigurat că va da mai mult pe teren la următorul duel pe care îl va juca.

„Vă mulţumesc, vreau să îl felicit pe Jannik. Meritai victoria, ai arătat de ce meritai să câştigi un Grand Slam. Câştigaţi multe turnee în ultima perioadă. Voi încerca să câştig eu următoarea finală. Vreau să îi mulţumesc echipei mele, celor care mă susţin zi şi noapte. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor. De fiecare dată doare când pierzi o finală, dar e mai bine să ajungi într-o finală decât să pierzi înainte. Voi încerca să fac mai multe pe teren data viitoare”, a spus Daniil Medvedev, potrivit de eurosport.ro.

Reclamă

Jannik Sinner a câștigat Australian Open 2024

Jannik Sinner a câștigat Australian Open 2024. Tânărul sportiv italian și-a adjudecat, în premieră, titlul de la Melbourne, dar și primul titlu de Grand Slam din carieră.

Finala dintre Sinner și Medvedev a fost una cu adevărat spectaculoasă. Jucătorul antrenat de Darren Cahill, fostul tehnician al Simonei Halep, a revenit, după ce a fost condus cu 0-2 și a dus duelul în setul decisiv. Acolo, a reușit să se impună în fața rusului cu scorul de 6-2.

Astfel, Sinner s-a impus cu scorul de: 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3. Duelul dintre Sinner și Medvedev a ținut timp de 3 ore și 44 de minute!

Reclamă 4 / 0/3

Sinner, care în semifinale l-a învins pe liderul mondial Novak Djokovici, este primul jucător italian care se impune la un turneu de grand slam, după Adrian Panatta, care a câştigat la Roland Garros în 1976.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și