Închide meniul

Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open! A revenit de la 0-2, într-un meci care a durat peste patru ore

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 19:46

Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open! A revenit de la 0-2, într-un meci care a durat peste patru ore

Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open

Daniil Medvedev, într-un meci de la Australian Open/ Profimedia

Daniil Medvedev a obţinut o victorie dramatică, în turul secund de la Australian Open. Rusul, numărul trei ATP, a fost condus cu 2-0 la seturi de către Emil Ruusuvuori, însă a revenit formidabil şi a obţinut calificarea în turul trei al turneului de Grand Slam de la Antipozi. Medvedev s-a impus cu scorul de 3-6, 6-7, 6-4, 7-6, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul trei de la Australian Open, Daniil Medvedev se va duela cu Felix Auger Aliassime, care a trecut în turul secund de francezul Grenier.

Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open

Daniil Medvedev a început dezastruos partida cu Emil Ruusuvuori. Rusul a pierdut primul set, la trei, după 43 de minute de joc. Setul secund a fost unul echilibrat şi s-a decis la tie-break, câştigat de finlandez cu 7-1.

În setul al treilea, Daniil Medvedev şi-a ridicat nivelul de joc şi a reuşit să se impună cu scorul de 6-4. Setul al patrulea a fost şi el echilibrat, şi a fost decis, de asemenea, în tie-break, tie-break în care rusul i-a cedat un singur punct adversarului său.

În setul decisiv, Daniil Medvedev nu i-a cedat niciun game adversarului său şi a reuşit să îl câştige la zero, pentru a se califica astfel în turul al treilea de la Australian Open.

Reclamă

Duelul dintre Emil Ruusuvuori şi Daniil Medvedev s-a încheiat după mai bine de patru ore de joc, iar la Melbourne era trecut de ora patru a dimineţii.

Novak Djokovic, scos din sărite de un fan la Australian Open

Novak Djokovic a fost scos din sărite de un fan la Australian Open 2024. Sârbul a evoluat miercuri în turul secund de la Melbourne, acolo unde a trecut de favoritul publicului, Alexei Popyrin, numărul 43 ATP.

Djokovic s-a impus cu 6-3, 4-6, 7-6(4), 6-3, după 3 ore şi 12 minute de joc. Pe lângă faptul că a avut al doilea meci extrem de echilibrat de la Melbourne, nefiind încă la cel mai înalt nivel al său, Novak Djokovic a avut probleme şi cu publicul australian.

Reclamă 4 / 0/3

Un moment rar întâlnit la turneele de tenis a avut loc în timpul meciului din turul secund. Chiar dacă australienii au făcut o atmosferă superbă, în timp ce îl susţineau pe conaţionalul Popyrin, un spectator a reuşit să îl scoată din sărite pe sârb.

„Mă deranjează. Nu o să stau să spun că totul e ok. Nu e ok. Bineînţeles că mă deranjează. E frustrant. Nu vreau să trec prin asta, dar trebuie să accept. Uneori nu tolerez când cineva întrece măsura. Asta s-a întâmplat.

Dar dacă cineva întrece măsura, mă voi lua de el, aşa cum am făcut cu acest invidid. L-am întrebat dacă vrea să vină mai aproape şi să îmi spună ce vrea. Să mă insulte, aşa cum a mai făcut-o. Asta a fost tot. Nu părea să vrea să vină jos”, a declarat Novak Djokovic, la conferinţa de presă, citat de The Tennis Letter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și