Închide meniul

Încă un nume important și-a anunțat retragerea de la Australian Open: „Este trist să vă anunț asta”

Sebastian Cristian Publicat: 14 ianuarie 2023, 9:05

Încă un nume important și-a anunțat retragerea de la Australian Open: Este trist să vă anunț asta”

Paula Badosa s-a retras de la Australian Open

Paula Badosa, alături de Rafael Nadal / Profimedia

  • Paula Badosa s-a retras de la Australian Open

Încă un nume important și-a anunțat retragerea de la Australian Open. Paula Badosa (25 de ani, locul 11 WTA) nu va participa la primul Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din Spania a anunțat că este accidentată și nu se poate recupera până la startul competiției.

Încă un nume important și-a anunțat retragerea de la Australian Open

Paula Badosa s-a accidentat la turneul din Adelaide, în sferturile de finală, iar problema este mai serioasă decât ar fi crezut inițial.

Reclamă

„Vești proaste. În timpul meciului din sferturile de finală de la Adelaide, m-am accidentat și în urma rezultatelor primite am aflat că o să fiu indisponibilă câteva săptămâni. Este trist să ratez Australian Open anul acesta, dar chiar îl voi rata. Voi face tot ce pot să mă întorc cât mai curând posibil pe teren”, a fost anunțul făcut de iberică pe rețelele sale de socializare.

Australian Open, primul Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 16-29 ianuarie.

Reclamă

Ilie Năstase, verdict sumbru după ce Simona Halep a ratat participarea la Australian Open: „E o mare pierdere! Nu știu dacă se va mai întoarce!”

Simona Halep este marea absentă de la Australian Open. Românca nu a putut participa, deoarece este suspendată pentru dopaj încă din luna octombrie.

Ilie Năstase a declarat că așteaptă procesul Simonei Halep, pentru a putea speră să o revadă pe româncă din nou pe teren. Fostul lider mondial ATP susține că lipsa lui „Simo” de la Australian Open este o lovitură pentru organizatori, în condițiile în care Halep este finalista din 2018.

Mai mult decât atât, Ilie Năstase este pesimist și susține că nu se știe dacă românca va ma reveni vreodată pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Este trist că Simona Halep nu este la Australian Open, dar asta este situaţia. Să aşteptăm procesul, să vedem ce se întâmplă. Pentru ea şi pentru toată lumea, procesul este cel mai important, până atunci nu avem de ce să ne dăm cu părerea.

Eu am evitat să vorbesc despre acest caz pentru că nu îl ştiu. Nici nu ştiu dacă se va mai întoarce sau când se va întoarce. Depinde foarte mult de probe, de proces, informaţii pe care eu nu le cunosc.

Astea le ştiu apropiaţii, staff-ul, familia. Nu eu. Sper doar să fie bine. Este o pierdere şi pentru organizatori că nu este Simona Halep acolo. Ea la orice turneu participă este printre favorite. Ca şi Novak Djokovic anul trecut. A fost o mare pierdere pentru cei de la Melbourne.

Dar, haideţi să vedem mai întâi ce se va întâmpla la proces, pentru că nimeni nu ştie ce va fi în viitor”, a declarat Ilie Năstase, pentru fanatik.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka
Tenis • 23 mart., 14:42
Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka, jucătoare care a bătut-o clar chiar dacă e în doliu
Aryna Sabalenka - Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami
Tenis • 23 mart., 8:58
Aryna Sabalenka – Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami. Victorie pentru Aryna la 3 zile după moartea fostului iubit
Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: "Chiar mai mult decât acum doi ani"
WTA • 20 mart., 17:21
Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: „Chiar mai mult decât acum doi ani”
Simona Halep, sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj
Tenis • 20 mart., 13:35
Simona Halep, sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj
Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep
WTA • 20 mart., 10:28
„Tractorista Wozniacki!” Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep