Închide meniul

Irina Begu, cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Australian Open: „O să încerc să trec peste meciul ăsta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 ianuarie 2023, 14:38

Irina Begu, cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Australian Open: „O să încerc să trec peste meciul ăsta

Irina Begu, cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Australian Open

Irina Begu, cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Australian Open / eurosport.ro

Irina Begu a apărut cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Australian Open. Românca de pe locul 30 WTA a fost învinsă de Laura Siegemund, în urma unui meci de peste 3 ore, în care şi-a adjudecat primul set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe parcursul partidei, Irina a avut nevoie de intervenţia medicilor, iar nivelul ei a scăzut, fiind depăşită de nemţoaica de pe locul 158 WTA. Pentru participarea în turul doi, Irina Begu a obţinut un premiu de 158.850 de dolari australieni şi 70 de puncte.

Irina Begu, cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Australian Open

„Am avut multe şanse în primele două seturi, nu am reuşit să iau mingile de break pe care le-am avut. De acolo şi căderea mentală de la începutul setului 3. Ca o concluzie, asta a fost din păcate, i-am dat posibilitatea să intre în joc.

Ăsta e tenisul. Mergem înainte. O să încerc să trec un pic peste meciul acesta şi cu siguranţă o să văd lucrurile un pic diferit mâine”, a spus Irina Begu, pentru eurosport.ro.

Begu a fost învinsă de Laura Siegemund (158 WTA), scor 5-7, 7-5, 6-3, în trei ore şi 12 minute.

Reclamă

Ca urmare a eliminării lui Begu, pe tabloul principal de simplu nu mai rămâne în competiţie nicio româncă. Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Jaqueline Cristian şi Patricia Ţig au fost eliminate zilele trecute în primul tur.

Irina Begu, OUT de la Australian Open

Begu a încheiat cu 8 duble greşeli (doar 3 pentru adversara sa), a totalizat 25 de mingi direct câştigătoare (faţă de 40 câte a avut Siegemund), făcând multe erori neforţate, 53 (Siegemund a avut 60). Românca a avut şi un procentaj scăzut la mingile de break fructificate, 28% (5/18), în timp ce Siegemund a atins 44% (7/16).

Begu o învinsese pe Laura Siegemund o singură dată în cele patru meciuri directe de până acum, la prima lor confruntare, în 2015, la Charleston, cu 6-2, 7-6 (5).

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu va evolua şi la dublu, alături de americanca Shelby Rogers, dar în primul tur vor înfrunta favoritele numărul 3, Gabriela Dabrowski (Canada)/Giuliana Olmos (Mexic).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și