Închide meniul

Irina Begu, prima reacție după ce s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023: „E mai multă tensiune! Sper să ajung cât mai departe”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 ianuarie 2023, 13:41

Irina Begu, prima reacție după ce s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023: „E mai multă tensiune! Sper să ajung cât mai departe

Irina Begu a învins-o pe Elizabeth Mandlik la Australian Open 2023

Irina Begu a învins-o pe Elizabeth Mandlik la Australian Open 2023 / Profimedia

Irina Begu (32 de ani, 30 WTA) a oferit prima reacție după ce s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023. Jucătoarea din România a învins-o pe americanca Elizabeth Mandlik în decisiv, scor 3-6, 7-6 (1), 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Begu va juca în runda următoare cu germana Laura Siegemund (34 de ani), aflată pe locul 24 în clasamentul WTA.

Irina Begu, prima reacție după ce s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023

Irina Begu a dezvăluit că „tensiunea a fost mai mare decât de obicei”, însă a trecut peste emoții și a reușit să revină spectaculos, după ce a pierdut primul set.

„Am început bine, cu 2-0, însă am fost puţin mai tensionată decât în alte meciuri. Cred că din această cauză am avut puţin picioarele blocate. Braţul la fel. Mingea mea nu a deranjat atât de mult, am fost destul de pasivă şi nu am pus presiune. Ea nu a jucat rău, însă cred că nu am variat suficient de mult în primul set şi o bună parte din setul al doilea.

Bineînţeles că îmi doresc să joc cât mai bine. O iau meci cu meci. Rezultatul de la Adelaide este unul, bineînţeles că îmi dă încredere, însă aici condiţiile sunt diferite. Acolo erau 30 şi ceva de grade, azi am jucat pe 18 grade, deci contează foarte mult, cel puţin în jocul meu, să fie mai cald. Încerc să fac tot ce pot în acest turneu şi sper să ajung cât mai departe.

Reclamă

Irina Begu: „Azi am venit la ora 9 şi am început meciul la ora 5”

Evident că aceste condiţii sunt pentru toţi sportivii, dar este greu. Ieri am aşteptat undeva la 6 ore, după care mi s-a spus că mi se amână meciul pentru azi. Azi am venit la ora 9 şi am început meciul la ora 5. Nu e uşor să aştepţi, mai ales că era primul meci şi e mai multă tensiune decât de obicei. Dar încerci ca sportiv să faci faţă şi să te adaptezi cât mai repede.

(N.r. – Despre viitoarea adversară, Laura Siegemund) Ne ştim destul de bine, am jucat de multe ori împotriva ei. Este o adversară dificilă. Voi încerca să joc un tenis mai bun faţă de astăzi”, a spus Irina Begu, pentru eurosport.ro.

Irina Begu a bifat prima victorie românească la Australian Open 2023. Alte trei românce prezente pe tabloul principal, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian, au fost eliminate în primul tur.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023, după o revenire spectaculoasă!

Begu a pierdut primul set, dar n-a renunțat la luptă și a pus în scenă o revenire de senzație.

Irina Begu a câștigat setul al doilea la tie-break, unde nu i-a dat vreo șansă adversarei sale, scor 7-6 (1).

Cu un moral excelent, jucătoarea noastră s-a impus în decisiv și a obținut calificarea în turul 2 de la Australian Open 2023, la finalul unui meci-maraton care a durat două ore şi 38 de minute.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și