Închide meniul

Jannik Sinner – Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open. Italianul, demonstraţie de forţă cu Rublev!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 16:59

Jannik Sinner – Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open. Italianul, demonstraţie de forţă cu Rublev!

Jannik Sinner - Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open

Novak Djokovic şi Jannik Sinner, după un meci din Cupa Davis / Profimedia Images

Jannik Sinner – Novak Djokovic e un duel de vis în semifinalele Australian Open. Italianul l-a învins în 3 seturi pe rusul Andrey Rublev şi urmează să îl întâlnească pe sârb în penultimul act de la Melbourne. Djokovic l-a învins anterior în 4 seturi pe americanul Taylor Fritz în semifinalele Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner a avut nevoie de două ore şi 40 de minute pentru a-şi asigura prezenţa în semifinalele Australian Open. E pentru prima oară când ajunge în această fază a competiţiei la primul turneu de Grand Slam al anului.

Jannik Sinner – Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open

Scorul final al partidei Jannik Sinner – Andrey Rublev a fost 6-4 7-6(5) 6-3. Pe Sinner îl aşteaptă duelul cu Novak Djokovic, pe care toată lumea îl aşteaptă. Sinner şi Djokovic s-au întâlnit de 6 ori până acum, sârbul având 4 victorii, iar italianul două.

Sinner l-a învins de două ori în acest an pe Djokovic, o dată la Turneul Campionilor şi o dată în Cupa Davis. Djokovic avea să se răzbune pe italian după ce a fost învins în 3 seturi în faza grupelor de la Turneul Campionilor. Sârbul l-a învins pe italian în finala Turneului Campionilor cu un dublu 6-3.

Novak Djokovic, după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024: „Recunosc că m-am surprins pe mine însumi”

Novak Djokovic a vorbit după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024. Nole l-a învins pe Taylor Fritz (locul 12 ATP), cu 7-6 (7/3), 4-6, 6-2, 6-3, după trei ore şi 45 de minute.

Reclamă

Djokovic a ajuns pentru a 11-a oară în semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului. Nole a fost surprins de modul în care a servit marţi (20 de aşi), dar şi de numărul de mingi de break ratate (15).

„Ştiu că am avut atât de multe mingi de break în primele două seturi pe care nu le-am fructificat. Dar, până la urmă, am reuşit breakurile în seturile 3 şi 4 şi mi-am impus jocul, asta e cel mai important.

De la jumătatea setului 3, am început să servesc foarte bine. M-a surprins. Dar de asta ai nevoie într-o astfel de partidă, să reuşeşti multe puncte cu serviciul. Dar recunosc că m-am surprins pe mine însumi.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost două prime seturi incredibile, cu o calitate impresionantă a tenisului din partea lui Taylor. M-a sufocat din spatele terenului. A fost foarte dificil să găsesc timingul perfect. A stat mult timp lângă mine, m-a împins la limită. Vreau să îl felicit pentru felul în care a jucat”, a spus Djokovic, care caută al 25-lea titlu de Grand Slam al carierei.

Novak Djokovic a vorbit despre adversarul din semifinale înainte de a afla că joacă împotriva lui Sinner

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Australian Open înainte de a începe meciul Jannik Sinner – Andrey Rublev, încheiat cu victoria italianului în 3 seturi.

„Şi Sinner şi Rublev sunt într-o formă grozavă. Andrey a jucat grozav cu De Minaur, care joacă excepţional. Despre Sinner ce să spun? A avut un sezon 2023 remarcabil, în special pe final.

A câştigat Cupa Davis, m-a învins de două ori, e într-o formă teribilă, a progresat atât de mult. O să iau nişte pocorn, o să stau cu micuţii mei pentru a privi meciul dintre ei”, declara Djokovic după victoria cu Taylor Fritz.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și