Închide meniul

Jannik Sinner nu se teme înaintea duelului „de foc” cu Novak Djokovic, de la Australian Open 2024: „Abia aştept!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 22:16

Jannik Sinner nu se teme înaintea duelului „de foc cu Novak Djokovic, de la Australian Open 2024: „Abia aştept!

Jannik Sinner nu se teme înaintea duelului "de foc" cu Novak Djokovic, de la Australian Open

Novak Djokovic şi Jannik Sinner, la finalul unui meci/ Profimedia

Jannik Sinner nu se teme înaintea duelului „de foc” cu Novak Djokovic, din semifinalele de la Australian Open 2024. Jucătorul italian s-a declarat nerăbător, înaintea confruntării cu Nole, cel care a câştigat de nu mai puţin de zece ori Grand Slam-ul de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jannik Sinner traversează o formă de vis la Australian Open, şi s-a calificat în semifinale, după o victorie în trei seturi înregistrată în faţa lui Andrey Rublev.

Jannik Sinner nu se teme înaintea duelului „de foc” cu Novak Djokovic, de la Australian Open 2024

Jannik Sinner a declarat că va da totul pentru a-l învinge pe Novak Djokovic şi pentru a se califica în finala de la Australian Open. Italianul a mărturisit că este conştient de faptul că duelul cu Nole va fi unul extrem de dificil, însă susţine că va lupta pentru fiecare minge pentru a-l învinge pe sârb.

„Pentru asta mă antrenez, să joc împotriva celor mai buni jucători din lume. Djokovic are, evident, un palmares incredibil aici, așa că este o plăcere pentru mine să joc împotriva lui, mai ales în etapa finală a turneului, unde lucrurile sunt puțin mai interesante. De abia aștept. Va fi greu, știu.

Voi controla ceea ce este controlabil, adică voi da 100%, voi avea atitudinea potrivită, voi lupta pentru fiecare minge și apoi vom vedea rezultatul. Mai mult decât atât nu pot face. Chiar nu contează cine este adversarul meu, abia aștept și voi încerca să mă pregătesc în cel mai bun mod posibil”, a declarat Jannik Sinner, conform eurosport.ro.

Reclamă

La ediţia din acest an de la Australian Open, Jannik Sinner a reuşit să se califice în semifinale, fără să piardă vreun set. Cu Novak Djokovic, italianul s-a întâlnit de şase ori, iar sârbul conduce la „directe” cu scorul de 4-2.

În ultimul meci direct, disputat la David Cup, în luna noiembrie a anului trecut, Jannik Snner l-a învins dramatic pe Novak Djokovic, în trei seturi. Italianul s-a impus cu 6-2, 2-6, 7-5.

Novak Djokovic, prima reacţie după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024

Novak Djokovic a vorbit după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024. Nole l-a învins pe Taylor Fritz (locul 12 ATP), cu 7-6 (7/3), 4-6, 6-2, 6-3, după trei ore şi 45 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic a ajuns pentru a 11-a oară în semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului. Nole a fost surprins de modul în care a servit marţi (20 de aşi), dar şi de numărul de mingi de break ratate (15).

„Ştiu că am avut atât de multe mingi de break în primele două seturi pe care nu le-am fructificat. Dar, până la urmă, am reuşit breakurile în seturile 3 şi 4 şi mi-am impus jocul, asta e cel mai important.

De la jumătatea setului 3, am început să servesc foarte bine. M-a surprins. Dar de asta ai nevoie într-o astfel de partidă, să reuşeşti multe puncte cu serviciul. Dar recunosc că m-am surprins pe mine însumi.

Au fost două prime seturi incredibile, cu o calitate impresionantă a tenisului din partea lui Taylor. M-a sufocat din spatele terenului. A fost foarte dificil să găsesc timingul perfect. A stat mult timp lângă mine, m-a împins la limită. Vreau să îl felicit pentru felul în care a jucat”, a spus Djokovic, care caută al 25-lea titlu de Grand Slam al carierei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și