Închide meniul

Novak Djokovic, reacție furibundă la Australian Open: „E beat de nu mai știe de el!” Ce l-a deranjat pe campionul sârb

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 14:31

Novak Djokovic, reacție furibundă la Australian Open: E beat de nu mai știe de el!” Ce l-a deranjat pe campionul sârb

Novak Djokovic, reacție furibundă la Australian Open

Novak Djokovic, în timpul ultimului meci de la Australian Open/ Profimedia

Novak Djokovic a avut o reacție furibundă la Australian Open, în partida din turul al doilea. Sârbul a fost deranjat la culme de un spectator din tribunele arenei de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a reușit să se califice în turul al treilea la Australian Open, după ce l-a învins în patru seturi pe Enzo Couacaud, scor 6-1, 6-7(5), 6-2, 6-0.

Novak Djokovic, reacție furibundă la Australian Open

Novak Djokovic s-a arătat extrem de deranjat de comportamentul unui fan, în partida cu francezul Couacaud. Sârbul a mers la arbitru, pe care l-a taxat și pe el pentru faptul că nu ia măsuri.

Nole nu s-a mai putu abține în setul al patrulea, și deși avea avantaj de 2-0, sârbul s-a plâns arbitrului, și l-a acuzat pe fan că este în stare de ebrietate.

„M-a provocat întreaga seară. Întreaga seară! Tu știi și nu faci nimic în privința asta. De ce? Serios? Știi cine e, băiatul ăla care e beat de nu mai știe de el. M-a provocat tot meciul.

Reclamă

Te întreb, de ce nu faci nimic? L-ai auzit de 10 ori. De ce nu faci ceva să fie dat afară din arenă?”, a spus Novak Djokovic, pe parcursul partidei de la Australian Open.

În ciuda ieșirii nervoase, Novak Djokovic și-a adjudecat ultimul set la 0. În următorul tur, sârbul, de 9 ori campion la Antipozi, se va duela cu bulgarul Grigor Dimitrov.

Irina Begu, eliminată în turul doi la Australian Open

Irina Begu, favorită 27 şi locul 30 WTA, a fost eliminată, joi, în turul doi al turneului de Grand Slam Australian Open, după un meci de peste trei ore.
După eliminarea suferită de Irina Begu, România rămâne fără reprezentante pe tabloul principal de simplu de la Antipozi.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu a fost învinsă de germana Laura Siegemund (158 WTA), scor 5-7, 7-5, 6-3, în trei ore şi 12 minute.

Românca a început bine meciul şi a condus cu 2-0 şi 3-1, dar apoi a fost egalată şi Siegemund (34 ani, 148 WTA) a servit pentru set la 5-4, însă Begu s-a impus cu 7-5 după trei ghemuri consecutive. Setul secund a fost echilibrat până la 5-5, când germanca a reuşit break-ul care a făcut diferenţa (7-5 pentru Siegemund).

Setul decisiv a fost dominat de Siegemund, care s-a impus cu 6-3, după ce a condus cu 5-1, şi şi-a egalat astfel cea mai bună performanţă a sa la Melbourne (turul al treilea – 2016).

Begu a încheiat cu 8 duble greşeli (doar 3 pentru adversara sa), a totalizat 25 de mingi direct câştigătoare (faţă de 40 câte a avut Siegemund), făcând multe erori neforţate, 53 (Siegemund a avut 60). Românca a avut şi un procentaj scăzut la mingile de break fructificate, 28% (5/18), în timp ce Siegemund a atins 44% (7/16).

Recomandări
  • Novak Djokovic, reacție furibundă la Australian Open
  • Ce l-a  deranjat pe campionul sârb

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și