Închide meniul

O nouă surpriză la Australian Open! Caroline Garcia a fost eliminată de o jucătoare mult mai slab clasată decât ea

Bogdan Stănescu Publicat: 17 ianuarie 2024, 12:17

Reclamă
O nouă surpriză la Australian Open! Caroline Garcia a fost eliminată de o jucătoare mult mai slab clasată decât ea

O nouă surpriză la Australian Open! Caroline Garcia a fost eliminată de o jucătoare mult mai slab clasată decât ea

Caroline Garcia, în meciul pierdut la Australian Open contra Magdalenei Frech / Profimedia Images

O nouă surpriză la Australian Open! Caroline Garcia, locul 19 WTA şi favorită 16, a fost eliminată, miercuri, în turul doi al turneului de Grand Slam Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garcia a fost învinsă de poloneza Magdalena Frech, locul 69 mondial, scor 6-4, 7-6 (2), în două ore şi patru minute, potrivit news.ro.

O nouă surpriză la Australian Open!

Magdalena Frech o va întâlni în faza următoare pe rusoaica Anastasia Zaharova, locul 190 WTA. Tot astăzi, Ons Jabeur a fost eliminată de rusoaica Mirra Andreeva (16 ani), cu un scor neverosimil: 0-6, 2-6.

În turul anterior, Ons Jabeur obţinuse o victorie facilă în faţa tenismenei Yulia Starodubtseva, din Ucraina, în vârstă de 23 de ani: 6-3, 6-1.

Ons Jabeur (locul 6 WTA) a părăsit competiţia după numai 56 de minute, rusoaica Mirra Andreeva (locul 47 WTA) producând cea mai mare surpriză de până acum de la primul turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă

Devastată de înfrângerea uluitoare, Ons Jabeur a găsit, totuşi, puterea, la final de meci, să o îmbrăţişeze pe talentata jucătoare de doar 16 ani.

În turul următor, Mirra Andreeva o va întâlni pe franțuzoaica Diane Parry (21 de ani, locul WTA), care a învins-o pe Kamillla Rakhimova (22 de ani, locul 90 WTA).

Ons Jabeur are 3 finale de Grand Slam jucate în carieră, toate pierdute

Ons Jabeur a disputat până acum 3 finale de Grand Slam, pe care, din păcate, le-a pierdut. La Wimbledon 2022, tunisianca a cedat în faţa Elenei Rybakina, scorul final fiind 6-3, 2-6, 2-6.

Reclamă 4 / 0/3

În 2022, Ons Jabeur a jucat finala şi la US Open, fiind învinsă de liderul mondial Iga Swiatek. De data aceasta, tunisianca nu a câştigat niciun set, poloneza învingând-o cu 6-2, 7-6 (5).

Ultima finală de Grand Slam pierdută de Ons Jabeur a avut loc în 2023, tot la Wimbledon, atunci când cehoaica Marketa Vondrousova a învins-o cu un dublu 6-4.

Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open! Se va duela cu tenismena chineză care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu s-a calificat în turul doi la Australian Open, după ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 6-3, 6-2.

Răducanu, în vârstă de 21 de ani, nu mai jucase la un turneu major de la ediţia de anul trecut de la Melbourne, după ce a lipsit aproape opt luni în urma unor operaţii la încheietura mâinii şi la gleznă.

Campioana de la US Open 2021 va juca, joi, în turul doi, cu chinezoaica Wang Yafan, care a eliminat-o în runda inaugurală  pe Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Australian Open 2024, după ce a condus cu 6-0, 3-0, în meciul din primul tur de la Antipozi, cu Yafan Wang. Românca rămâne fără victorie în 2024.

Cîrstea a început ca din tun meciul de la Melbourne cu Yafan Wang şi a câştigat primul set după numai 22 de minute. Ea a continuat să domine şi a ajuns şi la 3-0 şi 4-1, în actul secund.

Reclamă

Chinezoaica a câştigat apoi 3 game-uri consecutive şi a împins setul în prelungiri, impunându-se cu 7-5. În setul decisiv, Sorana şi-a pierdut de trei ori serviciul, fiind învinsă cu 6-0, 5-7, 2-6 de ocupanta locului 94 WTA, după aproape două ore de joc.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și