Închide meniul

O nouă surpriză la Australian Open! Casper Ruud, favoritul numărul 2, a fost eliminat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 9:45

O nouă surpriză la Australian Open! Casper Ruud, favoritul numărul 2, a fost eliminat

Casper Ruud a fost eliminat de la Australian Open

Casper Ruud, în timpul unui meci/ Profimedia

O nouă surpriză s-a produs la Australian Open, după ce Casper Ruud a fost eliminat în turul doi. Norvegianul a cedat în fața lui Jenson Brooksby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele două tururi disputate de la Australian Open, primii doi favoriți au fost eliminați. Până la meciul lui Casper Ruud, Rafael Nadal a fost învins în trei seturi, într-un meci în care a fost chinuit de o accidentare.

O nouă surpriză la Australian Open! Casper Ruud a fost eliminat

Casper Ruud a părăsit competiția de la Antipozi după un meci dramatic. Norvegianul a fost învins de americanul Jenson Brooksby, locul 39 ATP, scor 6-3, 7-5, 6-7 (4), 6-2. Meciul a durat trei ore şi 55 de minute.

Americanul a reușit o partidă de vis, și a avut ocazia să încheie partida în trei seturi. Casper Ruud a salvat trei mingi de meci în setul al treilea, pe care ulterior l-a și câștigat.

În turul al treilea, Brooksby îl va întâlni pe conaţionalul său Tommy Paul, numărul 35 mondial, anunță news.ro.

Reclamă

După ce favoritul al doilea a fost eliminat, cel mai bine clasat jucător de pe tabloul principal este Stefanos Tsitsipas, urmat de Novak Djokovic, marele favorit al competiției de la Antipozi.

Rafael Nadal, tot mai aproape de retragere? Care ar putea fi ultimul turneu din cariera campionului spaniol

Rafael Nadal se pare că este tot mai aproape de retragere, după ce a fost măcinat de accidentări în ultima perioadă. Marion Bartoli, fostă campioană de Grand Slam, a anunțat care ar putea fi ultimul turneu din cariera ibericului.

Marion Bartoli a comentat situația lui Rafael Nadal și este de părere că ibericul va încerca să câștige din nou un titlu la Roland Garros, iar după aceea se va gândi să pună stop carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Bartoli susține că Nadal va da totul pentru a câștiga Grand Slam-ul parizian pentru a 15-a oară, record uluitor deținut de iberic.

„El nu pare că este în negare, dar cred că și-a stabilit un obiectiv, acela de a merge să câștige un ultim titlu la Roland Garros. Titlul pe care l-a câștigat anul trecut la Paris, în 2022, nimeni nu credea că îl va câștiga. Ni s-a spus că abia putea să meargă și că piciorul său era într-o stare catastrofală.

Chiar dacă va fi chinuit peste tot, chiar dacă va fi dificil, pe această suprafață are rețeta și formula magică pentru a fi pregătit. Nu câștigi Roland Garros de 14 ori fără să știi cum să te pregătești.

Cred că va stabili acest ultim termen. Și dacă va vedea cu adevărat că nu funcționează, poate începe să se gândească la restul… Ce meci va dori să fie ultimul, unde va spune stop”, a declarat Marion Bartoli, într-un interviu pentru RMC Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și