Închide meniul

Panică la Australian Open! Novak Djokovic a ratat ultimul antrenament, din cauza unei probleme fizice

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 12:31

Panică la Australian Open! Novak Djokovic a ratat ultimul antrenament, din cauza unei probleme fizice

Panică la Australian Open! Novak Djokovic s-a retras de la ultimul antrenament

Novak Djokovic, în timpul ultimului antrenament de la Australian Open/ Profimedia

Novak Djokovic a produs panică la Australian Open. Fostul lider ATP a fost nevoit să se retragă de la un antrenament, din cauza unei probleme fizice, cu mai puţin de o săptămână înainte de startul turneului de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic se pregăteşte de Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sârbul a revenit la Melbourne, acolo unde anul trecut nu a fost primit din cauza refuzului de a se vaccina.

Panică la Australian Open! Novak Djokovic a ratat ultimul antrenament

Novak Djokovic trebuia să dispute un antrenament cu public, în compania rusului Daniil Medvedev. La mijlocul întâlnirii care ar fi trebuit să dureze minimum 75 de minute, sârbul s-a retras, după ce a acuzat o problemă medicală la nivelul genunchiului stâng.

Sârbul s-a confruntat cu aceleaşi probleme medicale şi la turneul de la Adelaide, la care s-a impus în startul acestui sezon. Nole nu a vrut să rişte, şi astfel după nici 40 de minute de antrenament în compania rivalului Daniil Medvedev a decis să meargă la vestiare, notează presa din Spania.

Novak Djokovic a cerut intervenţia medicului, pe parcursul sesiunii de pregătire cu Daniil Medvedev, ca într-un final să-i pună punct antrenamentului. Şi în semifinala cu rusul de la Adelaide, Nole a fost consultat de medic, însă într-un final a reuşit să se impună.

Reclamă

Ulterior, finala de la Adelaide a fost una extrem de disputată. Sârbul a avut nevoie de set decisiv şi de mai bine de trei ore, pentru a-l învinge pe Sebastian Korda şi pentru a-şi adjudeca primul trofeu al anului.

Novak Djokovic și-a umilit fratele, în timpul finalei de la Adelaide

Novak Djokovic și-a umilit fratele, în timpul finalei de la Adelaide. Campionul sârb s-a enervat teribil în timpul meciului cu Sebastian Korda, pe care l-a câștigat în decisiv, scor 6-7 (8), 7-6 (3), 6-4. Nole a trăit la intensitate maximă finala din Australia, care a durat peste 3 ore.

Fostul lider ATP și-a ieșit din minți la finalul primului set, pe care l-a cedat la tie-break, scor 6-7 (8). Novak Djokovic și-a vărsat nervii pe fratele său, Marko, și pe managerul Edoardo Artaldi, aflați în loja sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Out! Ieși afară! Da, du-te afară!”, a strigat Djokovic către cei doi, în italiană. La scurt timp după aceea, Marko și Edoardo au părăsit arena.

Djokovic a continuat să fie iritat și în setul secund. Sârbul s-a calmat după câteva game-uri, iar fratele său a profitat de momentele bune de joc și a revenit în tribune.

Novak Djokovic și-a adjudecat setul secund la tie-break, scor 7-6 (3), și a trimis finala în decisiv. Nole s-a impus și în setul al treilea, scor 6-4, și și-a trecut în cont primul trofeu al anului.

Djokovic se pregătește acum pentru Australian Open 2023. Primul Grand Slam al anului se va desfășura în perioada 16-29 ianuarie.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și