Închide meniul

Patricia Țig, eliminată de la Australian Open 2023! Irina Begu, singura româncă rămasă pe tablou

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 14:03

Patricia Țig, eliminată de la Australian Open 2023! Irina Begu, singura româncă rămasă pe tablou

Patricia Țig a fost eliminată de la Australian Open

Patricia Ţig, în timpul unui meci/ Profimeda

Patricia Țig a fost eliminată de la Australian Open, încă din primul tur al competiției de la Melbourne. În acest caz, Irina Begu este singura româncă rămasă pe tabloul principal de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patricia Țig a cedat în confruntarea din primul tur, în fața chinezoaicei Shuai Zhang, favorita numărul 22 a competiției.

Patricia Țig, eliminată de la Australian Open

Patricia Țig a disputat un meci de puțin peste două ore, în compania adversarei sale din primul tur de la Australian Open. Românca a pierdut primul set cu scorul de 1-6, însă a revenit fabulos în cel de-al doilea, pe care l-a câștigat cu scorul de 6-4, după aproape o oră de joc.

Ulterior, în setul decisiv, Shuai Zhang nu i-a dat nicio șansă româncei aflată pe locul 777 WTA. Chinezoaica s-a impus categoric, cu scorul de 6-0.

Singura româncă rămasă pe tabloul principal de la Australian Open este Irina Begu. Aceasta a oferit o revenire de senzație în partida din primul tur, și și-a asigurat biletele pentru al doilea tur de la Antipozi.

Reclamă

Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost și ele eliminate încă din primul tur de la Australian Open.

Irina Begu, prima reacție după ce s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023

Irina Begu (32 de ani, 30 WTA) a oferit prima reacție după ce s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023. Jucătoarea din România a învins-o pe americanca Elizabeth Mandlik în decisiv, scor 3-6, 7-6 (1), 6-2.
Begu va juca în runda următoare cu germana Laura Siegemund (34 de ani), aflată pe locul 24 în clasamentul WTA.

Irina Begu a dezvăluit că „tensiunea a fost mai mare decât de obicei”, însă a trecut peste emoții și a reușit să revină spectaculos, după ce a pierdut primul set.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început bine, cu 2-0, însă am fost puţin mai tensionată decât în alte meciuri. Cred că din această cauză am avut puţin picioarele blocate. Braţul la fel. Mingea mea nu a deranjat atât de mult, am fost destul de pasivă şi nu am pus presiune. Ea nu a jucat rău, însă cred că nu am variat suficient de mult în primul set şi o bună parte din setul al doilea.

Bineînţeles că îmi doresc să joc cât mai bine. O iau meci cu meci. Rezultatul de la Adelaide este unul, bineînţeles că îmi dă încredere, însă aici condiţiile sunt diferite. Acolo erau 30 şi ceva de grade, azi am jucat pe 18 grade, deci contează foarte mult, cel puţin în jocul meu, să fie mai cald. Încerc să fac tot ce pot în acest turneu şi sper să ajung cât mai departe.

Evident că aceste condiţii sunt pentru toţi sportivii, dar este greu. Ieri am aşteptat undeva la 6 ore, după care mi s-a spus că mi se amână meciul pentru azi. Azi am venit la ora 9 şi am început meciul la ora 5. Nu e uşor să aştepţi, mai ales că era primul meci şi e mai multă tensiune decât de obicei. Dar încerci ca sportiv să faci faţă şi să te adaptezi cât mai repede.

(N.r. – Despre viitoarea adversară, Laura Siegemund) Ne ştim destul de bine, am jucat de multe ori împotriva ei. Este o adversară dificilă. Voi încerca să joc un tenis mai bun faţă de astăzi”, a spus Irina Begu, pentru eurosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și