Închide meniul

România, cinci reprezentanţi în calificările de la Australian Open! Cu cine se luptă pentru un loc pe tabloul principal

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 11:34

România, cinci reprezentanţi în calificările de la Australian Open! Cu cine se luptă pentru un loc pe tabloul principal

România are cinci reprezentanţi în calificările de la Australian Open

Gabriela Ruse/ Profimedia

România are cinci reprezentanţi în calificările de la Australian Open. Sportivii care se luptă pentru un loc pe tabloul principal al primului Grand Slam al anului şi-au aflat adversarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are deja calificate pe tabloul principal de la Australian Open cinci sportive. Este vorba de Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Patricia Ţig.

România are cinci reprezentanţi în calificările de la Australian Open

Pe tabloul masculin al calificărilor, România este reprezntată de Nicholas David Ionel. Sportivul de pe locul 229 ATP se va duela în primul tur cu Jurij Rodionov, iar dacă va învinge, va întâlni câtigătorul partidei Francesco Maestrelli (locul 200 ATP) – Adrian Andreev (locul 189 ATP).

La fete, Gabriela Ruse, Irina Bara, Alexandra Ignatik şi Gabriela Lee luptă pentru un loc pe tabloul principal de la Melbourne.

Gabriela Ruse (116 WTA) se va duela în primul tur cu Seone Mendez, sportivă din afara top 300. Ulterior, dacă va învinge, românca va întâlni câştigătoarea duelului Robin Anderson (locul 194 WTA) – Selena Janicijevic (locul 188 WTA).

Reclamă

Irina Bara (174 WTA) se va întâlni în primul tur al calificărilor cu Leolia Jeanjean, Alexandra Ignatik (177 WTA) cu Carole Monnet, în timp ce Gabriela Lee (200 WTA) se va duela cu Rebeka Masarova.

Australian Open 2023 se va desfăşura în perioada 16-29 ianuarie. Marea absentă de pe tabloul principal este Simona Halep, ocupanta locului 10 WTA. Românca ratează primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Naomi Osaka nu va participa la Australian Open

Naomi Osaka nu va participa la Australian Open! Decizia încă nu a fost motivată de fostul lider WTA, care ratează astfel primul turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă 4 / 0/3

Australian Open nu va avea la start jucători de clasă. Pe lângă Naomi Osaka, Carlos Alcaraz, liderul ATP, a anunţat că ratează ediţia din acest an din cauza unei accidentări.

Naomi Osaka, ocupanat locului 42 WTA, a anunţat organizatorii de la Australian Open că nu va lua parte la ediţia din acest an. Campioana din 2019 şi 2021 de la Antipozi nu a participat la niciun turneu premergător Grand Slam-ului de la Antipozi.

„Naomi Osaka s-a retras de la Australian Open. Ne va lipsi”, a fost anunţul organizatorilor de la Australian Open, pe contul oficial de Twitter. Nipona încă nu a transmis niciun mesaj, cu privire la absenţa de pe tabloul principal de la Melbourne.

Locul lui Naomi Osaka la Australian Open va fi luat de jucătoarea din Ucraina, Dayana Yastremska, ocupanta poziţiei 101 WTA.

Naomi Osaka a evoluat ultima dată într-un turneu oficial în luna septembrie, a anului trecut, la Tokyo. Atunci, nipona a evoluat un singur meci la competiţia din capitala Japoniei, şi apoi s-a retras. Cu toate acestea, Osaka a fost desemnată cea mai bine pltătită sportivă din întreaga lume, în anul 2022, încasând suma de peste 50 de milioane de dolari.

Recomandări
  • S-a tras la sorţi tabloul calificărilor de la Australian Open
  • Cu cine se vor duela românii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și