Închide meniul

Naomi Osaka nu va participa la Australian Open! Încă o absenţă notabilă de la primul Grand Slam al anului

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 9:50

Reclamă
Naomi Osaka nu va participa la Australian Open! Încă o absenţă notabilă de la primul Grand Slam al anului

Naomi Osaka nu va participa la Australian Open

Naomi Osaka, în timpul unui meci de la Australian Open 2022/ Profimedia

Naomi Osaka nu va participa la Australian Open. Decizia încă nu a fost motivată de fostul lider WTA, care ratează astfel primul turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open nu va avea la start jucători de clasă. Pe lângă Naomi Osaka, Carlos Alcaraz, liderul ATP, a anunţat că ratează ediţia din acest an din cauza unei accidentări.

Naomi Osaka nu va participa la Australian Open

Naomi Osaka, ocupanat locului 42 WTA, a anunţat organizatorii de la Australian Open că nu va lua parte la ediţia din acest an. Campioana din 2019 şi 2021 de la Antipozi nu a participat la niciun turneu premergător Grand Slam-ului de la Antipozi.

Naomi Osaka s-a retras de la Australian Open. Ne va lipsi”, a fost anunţul organizatorilor de la Australian Open, pe contul oficial de Twitter. Nipona încă nu a transmis niciun mesaj, cu privire la absenţa de pe tabloul principal de la Melbourne.

Locul lui Naomi Osaka la Australian Open va fi luat de jucătoarea din Ucraina, Dayana Yastremska, ocupanta poziţiei 101 WTA.

Reclamă

Naomi Osaka a evoluat ultima dată într-un turneu oficial în luna septembrie, a anului trecut, la Tokyo. Atunci, nipona a evoluat un singur meci la competiţia din capitala Japoniei, şi apoi s-a retras. Cu toate acestea, Osaka a fost desemnată cea mai bine pltătită sportivă din întreaga lume, în anul 2022, încasând suma de peste 50 de milioane de dolari.

Naomi Osaka, fost lider WTA, are în palmares patru titluri de Grand Slam. Pe lângă cele două cucerite la Australian Open, nipona a mai cucerit de două ori US Open, în 2018 şi în 2020.

Carlos Alcaraz nu va juca la Australian Open

Carlos Alcaraz nu va juca la Australian Open! Liderul ATP ratează primul turneu de Grand Slam al anului din cauza unei accidentări suferite la un antrenament.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Alcaraz a făcut anunţul, cu privire la absenţa sa de la Australian Open. Ibericul susţine că se simţea pregătit pentru prima provocare majoră din 2023, din postura de lider ATP. În lipsa sa, Rafael Nadal, deţinătorul trofeului, va fi capul de serie numărul 1 de la Antipozi.

Ibericul, care a cucerit US Open 2022, a transmis un mesaj pe reţelele sociale, în care susţine că deşi se afla în cel mai bun moment al său, a forţat în timpul unui antrenament, fapt care îl determină să se retragă de pe tabloul principal de la Auustralian Open.

„Când eram în cel mai bun moment al presezonului, m-am accidentat într-un gest forțat în timpul antrenamentului, de data aceasta la mușchiul semimembranos al piciorului drept. Muncisesem mult pentru a ajunge la cel mai bun nivel al meu în Australia”, a transmis Carlos Alcaraz, prin intermediul contului său de Twitter.

Carlos Alcaraz poate pierde fotoliul de lider, după Australian Open. Novak Djokovic, Casper Rudd sau Stefanos Tsitsipas îi pot lua locul. Sârbul pare favorit, mai ales pentru că nu are niciun punct de apărat, deoarece la ediţia de anul trecut nu a putut participa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și