Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată şi la dublu de la Australian Open! Românca şi Donna Vekic au fost învinse fără drept de apel

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 9:38

Reclamă
Sorana Cîrstea, eliminată şi la dublu de la Australian Open! Românca şi Donna Vekic au fost învinse fără drept de apel

Sorana Cîrstea, eliminată şi la dublu de la Australian Open

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a fost eliminată şi la dublu de la Australian Open! Românca şi Donna Vekic au fost învinse în două seturi de perechea Demi Schuurs/Luisa Stefani (Ţările de Jos/Brazilia)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dublul Cîrstea/Vekic a ţinut aproape de perechea care e cap de serie numărul 9 la Australian Open doar în cel de al doilea set. Dacă primul set l-au pierdut cu 6-2, în al doilea set Cîrstea şi Vekic au cedat cu 7-5. Meciul a durat o oră şi 30 de minute.

Sorana Cîrstea, eliminată şi la dublu de la Australian Open!

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turneul de simplu de la Australian Open marţi, în primul tur. „Sori” a condus-o pe chinezoaica Yafan Wang cu 6-0, 3-0, având, la un moment dat 4-1 în decisiv.

În mod cu totul şi cu totul surprinzător, chinezoaica a întors soarta partidei şi a reuşit să câştige meciul. Scorul final al meciului Sorana Cîrstea – Yafan Wang a fost 6-0, 5-7, 2-6.

Cîrstea a încheiat cu 25 de mingi direct câştigătoare, faţă de 21 ale adversarei sale, dar a făcut mai multe erori neforţate, 31-24.

Reclamă

Sorana Cîrstea, care rămâne fără victorie în acest sezon, a învins-o pe Wang în 2017, în primul tur la Wuhan, cu 6-3, 6-3. Chinezoaica se impusese la prima lor confruntare, în 2015, la Saint-Gaudens (Franţa), în primul tur, cu 7-6 (7/1), 4-6, 6-2.

Iga Swiatek, în turul 3 de la Australian Open 2024. A revenit de la 1-4 în decisiv. Adversara ei şi-a anunţat retragerea

Iga Swiatek s-a calificat în turul 3 de la Australian Open 2024, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a trecut de americanca Danielle Collins, locul 62 mondial.

Swiatek s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, la capătul a trei ore şi 14 minute. În setul decisiv, Swiatek a reuşit să revină după ce a fost condusă cu 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

În 2022, americanca o eliminase pe Swiatek în semifinale la Melbourne.

„Eram deja la aeroport, ea juca atât de bine… Mi-am spus că trebuie să lupt, trebuie să lupt până la capăt”, a spus Swiatek după meci.

În turul 3, poloneza o va întâlni pe Linda Noskova din Cehia (locul 50 mondial).

Danielle Collins şi-a anunţat retragerea din tenis

De partea cealaltă, americanca de 30 de ani a anunţat la conferinţa de presă că acesta este ultimul sezon din cariera ei de jucătoare profesionistă.

„În acest moment, sunt cam la sfârșitul carierei mele și nu mă ustură la fel de mult, să fiu sinceră. Simt că am ajuns în punctul în care, evident, contează și știi, cariera mea înseamnă foarte mult pentru mine, dar la sfârșitul zilei, știi, ori câștigi, ori pierzi, și asta e tot ce este.

Acesta va fi ultimul meu sezon, de fapt, concurând. Nu știu exact când se va termina, dar acesta va fi ultimul meu sezon și aștept cu nerăbdare lucrul ăsta.

Simt că am avut o carieră destul de bună. Cu siguranță, au existat suișuri și coborâșuri. Cred că, cu toate călătoriile și unele dintre lucrurile din afara terenului, programările și toate cele, acesta este un sport foarte greu.

Reclamă

Am și alte lucruri pe care mi-ar plăcea să le realizez în viața mea în afara tenisului și aș dori să pot, să am timp să pot face asta. Evident, a avea copii este o mare prioritate pentru mine, așa că…”, a declarat Danielle Collins.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și