Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a calificat în „optimi” la Australian Open 2022: „Sunt foarte bucuroasă. Nici nu știu când am ajuns ultima dată în turul 4”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 14:46

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a calificat în „optimi la Australian Open 2022: „Sunt foarte bucuroasă. Nici nu știu când am ajuns ultima dată în turul 4

Reacția Soranei Cîrstea după calificarea în optimile de la Australian Open

Getty Images

Aflată pe locul 38 în clasamentul WTA, Cîrstea și-a asigurat un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea va juca în optimile de finală de la Australian Open 2022

Pentru Sorana Cîrstea urmează duelul cu Iga Swiatek, sportiva care este cap de serie numărul 7.

Cu siguranță s-a simțit că arena a fost plină. Nu știu ce oră este, dar știu că este aproape miezul nopții. Le mulțumesc oamenilor care au fost prezenți și au venit să vadă un meci de tenis. Mă bucur să revin, nu știu când am ajuns ultima dată în turul 4 aici. Nu cred în statistici. Trebuie să mă concentrez doar pe jocul meu și să joc ca și cum este turul 1.

Ne știm încă de când aveam 14 ani (n.r. cu Iga Swiatek). Trebuie să fiu atentă, o să fie ca un joc de șah. Trebuie să fiu inteligentă, e vorba de partea mentală. Sunt bucuroasă că am putut să câștig acest meci pentru că am întâlnit o adversară foarte dificilă„, a declarat Sorana Cîrstea, la finalul meciului cu Anastasia Pavlyuchenkova, în interviul de pe teren.

Iga Swiatek este chiar campioana de la Roland Garros din 2020. Va fi primul duel al polonezei de 20 de ani cu Sorana Cîrstea. În turul precedent, Swiatek nu i-a dat nicio șansă Dariei Kasatkina și s-a impus cu 6-2, 6-3. Nu a pierdut niciun set la această ediție de la Australian Open.

Reclamă

Sorana a jucat ultima dată în optimile competiției de la Melbourne în 2017. A fost atunci eliminată de Garbine Muguruza.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și