Închide meniul

„Trișor și mincinos în acte!” Novak Djokovic, făcut praf după ce a pierdut procesul cu statul australian. „Va fi dat afară, foarte bine!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 ianuarie 2022, 10:24

„Trișor și mincinos în acte! Novak Djokovic, făcut praf după ce a pierdut procesul cu statul australian. „Va fi dat afară, foarte bine!

Novak Djokovic s-a întors în Australia, dar nu a uitat scandalul din cauza căruia expulzat

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Profimediaimages

  • Novak Djokovic, făcut praf după ce a pierdut procesul cu statul australian
  • Nole va fi deportat din Australia

Apelul lui Novak Djokovic la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic, făcut praf după ce a pierdut procesul cu statul australian

Piers Morgan l-a numit pe Novak Djokovic „trișor și mincinos în acte” și nu s-a ferit să-și ascundă bucuria după ce Nole a pierdut procesul.

„Trișorul împotriva regulilor Covid, mincinosul în acte și legenda anti-vaccinistă Novak Djokovic a pierdut apelul final împotriva deportării și va fi dat afară din Australia, fără a putea concura la Australian Open. Foarte bine!”, a scris Piers Morgan, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Judecătorul James Allsop a anunţat că apelul lui Djokovic a fost respins şi jucătorul trebuie să achite costurile aferente. Decizia a fost luată în unanimitate de trei trei judecători şi nu poate fi contestată.

Reclamă

Astfel, s-a menţinut decizia ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei, ceea ce înseamnă că Djokovic va fi deportat şi riscă să nu mai poată intra în Australia în următorii trei ani. Audierile la tribunalul federal din Melbourne în dosarul vizei lui Novak Djokovic, au durat între orele 00.30 şi 05.30, cu o pauză de o oră.

Citește și:

Filmul scandalului lui Novak Djokovic

Djokovic a sosit în Australia la 5 ianuarie şi forţele de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară timp de mai bine de opt ore, timp în care jucătorul a fost reţinut în aeroport.

La finalul audierii, ofiţerii poliţiei de frontieră au decis să-i anuleze lui Djokovic viza de intrare în ţară, pentru că nu este vaccinat şi astfel nu respectă regulile sanitare locale pentru cetăţenii care doresc să călătorească în Australia. Tenismenul a fost plasat în izolare la un centru de imigranţi.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic a făcut apel la decizia autorităţilor şi a primit câştig de cauză, la 10 ianuarie, din partea unui tribunal local din Melbourne. El a fost eliberat din centrul pentru imigranţi şi a început să se antreneze la Melbourne Park.

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, a doua oară viza de intrare în ţară deţinută de liderul ATP, decizie de asemenea contestată de avocaţii lui Djokovic.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud - Tsitsipas e finala turneului
Tenis • 13 apr., 21:09
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
ATP • 11 apr., 19:05
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:
Tenis • 7 apr., 20:08
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis”
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic
ATP • 7 apr., 12:14
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic! Nole l-a depăşit pe Roger Federer
Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: "M-am săturat de el, el s-a săturat de mine"
ATP • 4 apr., 19:24
„Eram pregătit să mor pentru el!” Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: „M-am săturat de el, el s-a săturat de mine”