Închide meniul

Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare! Prietenii săi din Kiev au urmărit meciul cu Coco Gauff în timp ce rachetele zburau!

Reclamă

Publicat: 23 ianuarie 2024, 18:53

Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare! Prietenii săi din Kiev au urmărit meciul cu Coco Gauff în timp ce rachetele zburau!

Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare!

Marta Kostiuk, în timpul meciului cu Coco Gauff / Profimedia Images

Marta Kostiuk a făcut dezvăluiri tulburătoare după înfrângerea cu Coco Gauff din sferturile Australian Open. Tenismena din Ucraina a mărturisit că prietenii ei din Kiev i-au urmărit meciul în timp ce rachete zburau deasupra capitalei Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marta Kostiuk a pierdut, marţi, meciul cu sportiva americană Coco Gauff, din sferturi de la Australian Open, dar a fost mândră că ea şi compatrioţii ei ucraineni au reuşit să atragă atenţia asupra războiului care încă face ravagii în ţara sa după aproape doi ani, relatează news.ro.

Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare! Prietenii săi din Kiev au urmărit meciul cu Coco Gauff în timp ce rachetele zburau!

Kostiuk şi compatrioata sa Daiana Iastremska au ajuns amândouă în sferturi la primul turneu de Grand Slam al anului, în timp ce Elina Svitolina a fost nevoită să se retragă în turul al patrulea, relatează Reuters.

Cred că fetele s-au descurcat foarte bine”, a spus Kostiuk, după ce a pierdut meciul cu Gauff.

Sper, ştiţi, că vom reuşi să avem succes la majoritatea turneelor, în special la cele mari, unde este multă presă”, a spus ea, subliniind că acest lucru ar contribui la menţinerea Ucrainei, unde părinţii şi sora ei încă locuiesc, în atenţia lumii.

Reclamă

Cred că oamenilor ar trebui să li se reamintească”, a declarat Kostiuk reporterilor, fără a menţiona Rusia în discuţia despre război.

Înainte de sfertul de finală, Kostiuk a auzit ştiri despre un atac cu rachete care vizau Kievul şi a trimis un mesaj prietenilor pentru a-i întreba cum sunt.

Marta Kostiuc a spus că nimeni nu credea că Ucraina va rezista doi ani în războiul cu Rusia

Ei au spus: ‘Ei bine, verificăm scorul tău şi locul unde zboară rachetele’”, a spus ea.

Reclamă 4 / 0/3

Nimeni nu ar fi crezut că Ucraina va continua să lupte după doi ani, a afirmat Kostiuk.

Ar fi spus că nu vom rezista niciodată, nu vom supravieţui la asta timp de doi ani”, a spus ea.

Fanii de acasă i-au trimis mesaje de susţinere, urmărind tenisul ca pe o bucurie.

„’Ne-am bucurat atât de mult. Sportul a adus întotdeauna multă bucurie şi fericire oamenilor, indiferent de vremuri Adevăratul tribut al războiului asupra tinerilor din ţară va fi resimţit abia peste 10 sau 15 ani. Sper că voi avea timp şi influenţă în viitor pentru a ajuta cât mai mulţi copii în sport – dar nu este uşor. Dar toată lumea rezistă foarte bine. Sper cu adevărat că tot acest lucru îi va face pe oameni mai puternici”, a mai spus Kostiuk.

Aryna Sabalenka – Coco Gauff, prima semifinală de la Australian Open 2024

Aryna Sabalenka – Coco Gauff e prima semifinală de la Australian Open 2024, primul turneu de Grand Slam al anului. Sabalenka, favorită numărul 2 şi deţinătoarea titlului, s-a calificat, marţi, în penultimul act.

Sabalenka a trecut în sferturi de sportiva cehă Barbora Krejcikova, cap de serie 9 şi locul 11 mondial, scor 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră şi 11 minute.

În semifinale, Sabalenka va evolua cu sportiva americană Coco Gauff, favorită numărul 4.

Reclamă

Coco Gauff s-a calificat pentru prima oară în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o pe sportiva ucraineană Marta Kostiuk, locul 37 mondial

Gauff, care a câştigat US Open în 2023, s-a impus cu scorul de 7-6 [6], 6-7 [3], 6-2, în 3 ore şi 9 minute.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și