Închide meniul

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Coco Gauff!

Publicat: 2 iunie 2024, 20:20

Reclamă
Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Coco Gauff!

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Coco Gauff!

Ons Jabeur, după calificarea în sferturi la Roland Garros / Profimedia Images

Jucătoarea tunisiană de tenis Ons Jabeur (9 WTA, favorită nr. 8) s-a calificat duminică în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut în optimi, în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, de daneza Clara Tauson (72 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jabeur s-a impus după un meci de o oră şi jumătate, în care a reuşit cinci aşi şi a comis trei duble greşeli, adversara sa având doi aşi şi făcând patru duble greşeli.

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Coco Gauff!

În runda următoare, Jabeur o va avea ca adversară pe Coco Gauff (SUA, 3 WTA, favorită nr. 3), informează agerpres.ro.

Rezultate de duminică:
Iga Swiatek (Polonia/N.1) – Anastasia Potapova (Rusia) 6-0, 6-0
Marketa Vondrousova (Cehia/N.5) – Olga Danilovic (Serbia) 6-4, 6-2
Coco Gauff (SUA/N.3) – Elisabetta Cocciaretto (Italia) 6-1, 6-2
Ons Jabeur (Tunisia/N.8) – Clara Tauson (Danemarca) 6-4, 6-4

Carlos Alcaraz, victorie de senzaţie în optimile de finală! Îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas în sferturi la Roland Garros!

Carlos Alcaraz a obţinut o victorie de senzaţie în optimile de finală de la Roland Garros. Spaniolul l-a învins fără drept de apel pe canadianul Felix Auger-Aliassime, cu 6-3, 6-3, 6-1.

Reclamă
Reclamă 4

Stefanos Tsitsipas s-a calificat şi el în sferturi la Roland Garros, după ce a trecut în patru seturi de italianul Matteo Arnaldi. În sferturile de finală, Alcaraz şi Tsitsipas vor juca împreună.

Tsitsipas a pierdut primul set cu Arnaldi, cu 6-3. Grecul şi-a adjudecat greu, la tie-break, cel de al doilea set. În ultimele două seturi Tsitsipas şi-a găsit ritmul. Scorul ultimelor două seturi a fost 6-2 în favoarea grecului.

Potrivit eurosport.ro, specialiştii îl consideră pe Carlos Alcaraz în prezent drept principalul favorit la trofeu la Grand Slam-ul de la Paris.

Reclamă

Alcaraz a surprins cu victoria obţinută la un scor atât de drastic în faţa lui Felix Auger-Aliassime. Înaintea acestui meci, canadianul îl conducea cu 3-2 pe Alcaraz la confruntările directe. Scorul e acum 3-3.

Novak Djokovic a egalat recordul lui Roger Federer după succesul dramatic de la Roland Garros! Meciul s-a încheiat la 3 dimineaţa

Novak Djokovic a egalat recordul lui Roger Federer după succesul dramatic de la Roland Garros. Numărul 1 ATP s-a calificat în optimile de finală de la Paris. A fost o victorie fabuloasă, în 5 seturi, în faţa lui Lorenzo Musetti.

Sârbul s-a impus cu 7-5, 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-0, la capătul unui meci maraton, de patru ore şi jumătate. Mai mult, partida a început extrem de târziu şi s-a încheiat după ora 3 dimineaţa, ora Parisului.

După ce a câştigat primul set cu 7-5, Musetti a reveni şi a reuşit să îşi treacă în cont următoarele două seturi. În ciuda orei târzii şi a faptului că era condus, Novak Djokovic a găsit energia necesară pentru a face două seturi de excepţie şi de a închide partida, după ce a luat seturile 4 şi 5 cu 6-3 şi 6-0.

După acest succes, care a intrat în istoria turneului de la Roland Garros, pentru cel mai târziu sfârşit de meci din istoria turneului (recordul era deţinut de meciul dintre Rafael Nadal şi Jannik Sinner din 2020, care s-a încheiat la ora 01:26), Novak Djokovic l-a egalat pe marele Roger Federer.

Cei doi mari jucători sunt la egalitate în acest moment în ceea ce priveşte cele mai multe victorii în turneele de Grand Slam, 369. Astfel, în optimile de finală, sârbul are şansa de a doborî un nou record.

Pentru un loc în sferturile de finală, Novak Djokovic îl va întâlni pe Francisco Cerundolo (27 ATP), cel care l-a învins în turul al treilea pe americanul Tommy Paul (14 ATP), scor 3-6, 6-3, 6-3, 6-2. Acesta va fi primul duel direct între Djokovic şi Cerundolo.

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și