Închide meniul

Novak Djokovic a egalat recordul lui Roger Federer după succesul dramatic de la Roland Garros! Meciul s-a încheiat la 3 dimineaţa

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2024, 9:12

Reclamă
Novak Djokovic a egalat recordul lui Roger Federer după succesul dramatic de la Roland Garros! Meciul s-a încheiat la 3 dimineaţa

Novak Djokovic a egalat recordul lui Roger Federer după succesul dramatic de la Roland Garros! Meciul s-a încheiat la 3 dimineaţa

Novak Djokovic, după meciul maraton cu Lorenzo Musetti, la Roland Garros 2024 / Profimedia

Novak Djokovic a egalat recordul lui Roger Federer după succesul dramatic de la Roland Garros. Numărul 1 ATP s-a calificat în optimile de finală de la Paris, după o victorie fabuloasă în faţa lui Lorenzo Musetti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbul s-a impus cu 7-5, 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-0, la capătul unui meci maraton, de patru ore şi jumătate. Mai mult, partida a început extrem de târziu şi s-a încheiat după ora 3 dimineaţa, ora Parisului.

Novak Djokovic a egalat recordul lui Roger Federer după succesul dramatic de la Roland Garros! Meciul s-a încheiat la 3 dimineaţa

După ce a câştigat primul set cu 7-5, Musetti a reveni şi a reuşit să îşi treacă în cont următoarele două seturi. În ciuda orei târzii şi a faptului că era condus, Novak Djokovic a găsit energia necesară pentru a face două seturi de excepţie şi de a închide partida, după ce a luat seturile 4 şi 5 cu 6-3 şi 6-0.

După acest succes, care a intrat în istoria turneului de la Roland Garros, pentru cel mai târziu sfârşit de meci din istoria turneului (recordul era deţinut de meciul dintre Rafael Nadal şi Jannik Sinner din 2020, care s-a încheiat la ora 01:26), Novak Djokovic l-a egalat pe marele Roger Federer.

Cei doi mari jucători sunt la egalitate în acest moment în ceea ce priveşte cele mai multe victorii în turneele de Grand Slam, 369. Astfel, în optimile de finală, sârbul are şansa de a doborî un nou record.

Reclamă
Reclamă

Pentru un loc în sferturile de finală, Novak Djokovic îl va întâlni pe Francisco Cerundolo (27 ATP), cel care l-a învins în turul al treilea pe americanul Tommy Paul (14 ATP), scor 3-6, 6-3, 6-3, 6-2. Acesta va fi primul duel direct între Djokovic şi Cerundolo.

Ana Bogdan, eliminată de Elina Svitolina în turul trei de la Roland Garros!

Ana Bogdan (locul 64 WTA), a fost eliminată, sâmbătă, de Elina Svitolina (numărul 19 mondial şi cap de serie 15) în turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Reclamă

Svitolina a câştigat meciul cu scorul de 7-5, 6-2, într-o oră şi 34 de minute. Confruntarea a fost întreruptă mai multe minute din cauza ploii.

După eliminarea Anei Bogdan, România nu mai are jucătoare pe tabloul de simplu la Roland Garros, relatează news.ro.

Jaqueline Cristian şi Sorana Cîrstea au fost eliminate în primul tur, iar Irina Begu a ajuns până în turul trei, dar nu a reuşit să se califice mai departe.

În turul anterior, Ana Bogdan a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova. Românca şi-a egalat la Grand Slamul de anul acesta de la Paris cea mai bună performanţă de la Roland Garros, accederea în turul trei.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și