Închide meniul

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la Roland Garros de Elise Mertens!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 mai 2022, 20:00 / Actualizat: 23 mai 2022, 0:12

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la Roland Garros de Elise Mertens!

Gabriela Ruse, eliminată de la Roland Garros

Gabriela Ruse, în timpul unui meci / Profimedia

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la Roland Garros de Elise Mertens. Jucătoarea noastră, aflată pe locul 52 WTA, a fost eliminată de la Grand Slam-ul de la Paris de sportiva belgiană Elise Mertens, clasată pe locul 33 WTA şi cap de serie 31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mertens s-a impus în fața sportivei noastre cu scorul de 6-3, 6-1, într-o oră şi 16 minute, potrivit news.ro.

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la Roland Garros de Elise Mertens

Tot duminică, Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26, s-a calificat în turul al doilea, învingând-o cu scorul de 6-3, 6-3 pe germana Tatjana Maria, locul 105 WTA. Cîrstea va evolua în manşa următoare cu americanca Sloane Stephens, locul 64 WTA.

Premiul pentru participarea în primul tur la simplu este de 62.000 de euro şi 10 puncte. Calificarea în turul secund este recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA.

Luni, la Roland Garros vor juca Irina Begu în compania italiencei Jasmine Paolini (meciul 4 de pe terenul 5) şi Ana Bogdan cu favorita 15, Victoria Azarenka, în primul meci de pe terenul 14.

Reclamă

Sorana Cîrstea, în turul 2 de la Roland Garros, după 6-3, 6-3 cu Tatjana Maria

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Tatjana Maria, cu un convingător 6-3, 6-3. Cîrstea va evolua în manşa următoare cu americanca Sloane Stephens, locul 64 WTA, sau cu o altă jucătoare germană, Jule Niemeier, locul 102 WTA, venită din calificări.

Calificarea în turul secund este recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA.

Tot pe terenul 6, pe care a jucat Sorana Cîrstea, după două meciuri de simplu masculin, Gabriela Ruse, locul 52 mondial, va evolua împotriva sportivei belgiene Elise Mertens, locul 33 WTA şi cap de serie 31.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea, ajutată de antrenorul lui Novak Djokovic la Roland Garros 2022

Sorana Cîrstea (26 WTA, 32 de ani) a fost ajutată de croatul Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic, la Roland Garros 2022. Sportiva noastră a făcut dezvăluirea după victoria din turul 1 la Roland Garros, scor 6-3, 6-3 cu Tatjana Maria.

Sorana a explicat că antrenorul i-a oferit sfaturi preţioase timp de o oră, motiv pentru care îi este recunoascătoare fostului câştigător de la Wimbledon.

„E unul dintre cele mai frumoase lucruri să ne întoarcem la normalitate. A fost extraordinar să văd că toate terenurile aveau tribunele pline. E mereu mai bine să joci în fața fanilor, să fie atmosferă. Da, Goran Ivanisevic m-a ajutat. A venit la antrenamentele mele acum două zile. Sincer, doar i-am cerut ajutorul și mi-a acordat o oră din timpul său. Deci a stat cu mine pe teren acea oră și a vorbit puțin cu mine, despre lucrurile la care mă gândesc în tenis.

A fost o oră foarte plăcută. Astăzi am fost foarte surprinsă să-l văd, fiindcă știu că e foarte ocupat cu Novak Djokovic. A fost un gest foarte amabil din partea lui. Am fost bucuroasă să primesc sfaturi de el, fost câștigător de Grand Slam și antrenor de număr 1 mondial. Sunt foarte recunoscătoare pentru că mi-a acordat acea oră. A fost o oră de privit tenisul cu alți ochi, cu o perspectivă diferită”, a declarat Sorana Cîrstea, la conferinţa de presă după meciul cu Tatjana Maria.

 

Recomandări
  • Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la Roland Garros de Elise Mertens
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și